reklama

Sierpień 2010

Ja tylko na chwilke gratuluje udanych wizyt !!! :-D
U nas dzisiaj w poludnie slonko zaswiecilo to odarazu wybylismy na spacerek z malzem i psiurkiem a teraz siedze i umieram bo objadlam sie tak ze ruszyc sie nie moge w przeciwienstwie do bejbika jejku ale daje czadu :-D:-D:-D az odnosze wrazenie ze tam za malo miejsca ma bejbik bo jakos tak twardy mi ten brzuchol sie zrobil taki caly napiety :-(mam nadzieje ze to tylko przejedzenie....
Jejku juz nie moge sie doczekac tego czawartku... tak bym chciala wiedziec kto tam u mnie mieszka na poczatku mialam przeczucia ze to dziewczynka a teraz jakos tak cus sama niewiem:sorry2:

reklama
milusia83 ja dziś nie mogłam popuścić , marzył mi się arbuz od kilku miesięcy ;D aż go dziś dopadłam ;D fakt , faktem rewelacyjny nie byl, bo jeszcze taki mało dojrzały , ale wydłubałam to co było smaczne :):):)

Witam :)
ja dopiero co zasiadłam do kompa , cały dzień coś :)
Robiłam porządki wiosenne , trzeba było trochę ogród do ładu doprowadzić , zasiać nasionka itp :) mężuś pomyl wszystkie okna ;)
Dziś w sklepie dopadłam arbuza:-D i zjadłam sama 3kg:-D:tak: a co będę sobie żałować:-);-)
Dzidzia coraz bardziej daje znać o sobie :-)
to szaleństwo w ogrodzie i jaki dobry mężuś ;-) Ja sobie planuję na piątek urlop i też chce coś porobić, a okna to chyba mamę poproszę, bo sama się trochę boje myc.... To jeszcze zobaczę ;)

to szaleństwo w ogrodzie i jaki dobry mężuś ;-) Ja sobie planuję na piątek urlop i też chce coś porobić, a okna to chyba mamę poproszę, bo sama się trochę boje myc.... To jeszcze zobaczę ;)
na męża narzekać nie mogę :-) zawsze pomaga mi we wszystkich czynnościach domowych ;-) a od kiedy jestem w ciąży to aż krzyczy żebym nic nie robiła :-)

Pajeczko gratuluje wizyty....czekam oczywiście na zdjęcia...
Martuśka uszy do góry...następnym razme będzie lepiej...cóż lekarze z NFZ...ręce opadają...

a Wy Shyla i Milusia świntuchy zrobiłyście mi takiego smaka...:( Boję się, że arbuzki jeszcze nie słodkie o tej porze roku ale jutro jestem zmuszona:) iść do sklepu i sprawdzic na własnej skórze...a tak w ogole za chwilę zrobi się już całkiem ciepło zaczną pojawiać się truskawki, maliny, czereśnie, brzoskwinki...arbuz no i na koniec sliweczki...będzie co wszamać:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry