Ja tylko na chwilke gratuluje udanych wizyt !!! 
U nas dzisiaj w poludnie slonko zaswiecilo to odarazu wybylismy na spacerek z malzem i psiurkiem a teraz siedze i umieram bo objadlam sie tak ze ruszyc sie nie moge w przeciwienstwie do bejbika jejku ale daje czadu

az odnosze wrazenie ze tam za malo miejsca ma bejbik bo jakos tak twardy mi ten brzuchol sie zrobil taki caly napiety :-(mam nadzieje ze to tylko przejedzenie....
Jejku juz nie moge sie doczekac tego czawartku... tak bym chciala wiedziec kto tam u mnie mieszka na poczatku mialam przeczucia ze to dziewczynka a teraz jakos tak cus sama niewiem

U nas dzisiaj w poludnie slonko zaswiecilo to odarazu wybylismy na spacerek z malzem i psiurkiem a teraz siedze i umieram bo objadlam sie tak ze ruszyc sie nie moge w przeciwienstwie do bejbika jejku ale daje czadu

az odnosze wrazenie ze tam za malo miejsca ma bejbik bo jakos tak twardy mi ten brzuchol sie zrobil taki caly napiety :-(mam nadzieje ze to tylko przejedzenie....Jejku juz nie moge sie doczekac tego czawartku... tak bym chciala wiedziec kto tam u mnie mieszka na poczatku mialam przeczucia ze to dziewczynka a teraz jakos tak cus sama niewiem

a co będę sobie żałować:-);-)