reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny nie było mnie od niedzieli bo dużo się działo i czasu nie było, a jak miałam chwilę to problemy z netem :wściekła/y:

Ja w niedziele byłam na spotkaniu Naszego BB we Wrocławiu i bylo super:-) Ale byłam jedyną ciężarówką :tak:
W poniedziałek byłam na badaniu tarczycy ( mam ładną );-)
Musiałam wypić ochydną glukozę:-(

A dzisiaj coś dziwnego się u mnie zaczeło dziać już dwa razy wymiotowałam :confused: mama mówi, że dzidzia chyba gdzies na żołądek usiadła, że mnie tak mdli :baffled:
Dobrze, że w czwartek mam lekarza wreszcie:rofl2: to może On mi coś powie :-)

Ale się napisałam teraz idę Was nadrobić :-)

reklama
Hej dziewczyny,
napiszę tylko co i jak i zabieram sie do czytania Waszych postów, które napisałyście przez te kilka godzinek :-)
Moja sis jeszcze w dwupaku, ale tylko do jutra. Jutro rano ma indukcje i mała Emilka znajdzie się po drugiej stronie brzuszka :-D
U mnie jeszcze 2 dni do usg :-) Ach, nie mogę się doczekać :tak::-)
Zupka wyszła super, jeszcze jest, więc zapraszam :-)
Buziaki.
Idę jeszcze cosik zjeść ;-)no i odpisywanie mnie czeka :-)
Miłego wieczorku :-)

witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:P
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)

a moge chodzic na basen i ćwiczyć dla ciężarnych, ale nie moge przytulanek :( zalamalam sie lekarka powiedziała jeszcze nie teraz :(
moja waga z 64 kg podskoczyła na 64,2 kg w ciągu tygodnia :P lekarka powiedziała, ze wsio jest dobrze:)

Martuśka na prywatnej wizycie powinno być już spoko. Szkoda, że Ci lekarze z NFZ tak zawodzą :dry:

Pajka fajnie, że wszystko ok :tak: u mnie też przytulanek zakaz, a co śmieszniejsze odkąd lekarz kazał się wstrzymać to ja codziennie mam sny erotyczne :-D A dzidziolek u Ciebie to się szykuje sporaśny, 400 gram no no ;-)

Witam :-) Gratuluję udanych wizyt :-) Super że z dzidziusiami wszystko dobrze :-):-):-)

martuśka85
tak to już z tymi lekarzami jest.... ehhh mam nadzieję że trafisz na spoko lekarza i będziesz już zadowolona. Troszkę Was nadrobiłam.... ufff

Ahh jak zazdroszczę oczywiście pozytywnie Wam ruchów i kopniaczków maleństwa :-):-):-) U mnie dalej cisza, a ja się nie mogę doczekać. W piątek idę sobie zrobić badania, a wizyta dopiero 9 kwietnia.

Miłego wieczorku :-)

Witam :)
ja dopiero co zasiadłam do kompa , cały dzień coś :)
Robiłam porządki wiosenne , trzeba było trochę ogród do ładu doprowadzić , zasiać nasionka itp :) mężuś pomyl wszystkie okna ;)
Dziś w sklepie dopadłam arbuza:-D i zjadłam sama 3kg:-D:tak: a co będę sobie żałować:-);-)
Dzidzia coraz bardziej daje znać o sobie :-)

reklama
Shyla ja też ostatnio zeżarłam arbuza, ale przysępiłam kasiorki i kupiłam tylko połówkę, okazało się, że w połowie jest kwaśny i jakiś taki zepsuty,,,kupiłam go już po zamknięciu sklepu, a na drugi dzień już nie miałam czasu żeby go reklamować. Więc teraz jak kupię arbuziora to tylko w całości:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry