Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na prawdę polecam...

) cieszę się, że Twój mąż to poczuł...mój w sumie już tyle razy czuł kopniaki, że chyba takiego wrażenia na nim to nie robi...a szkoda

powodzenia...
Zadowolona mamusia to zadowolone dzieciątko....pamiętaj tylko o moich radach...:-)
Narobiłyście smaka tymi bułeczkami cynamonowymi, więc ja narobiłam smaka w pracy i kolega wyskoczył do biopiekarni i kupił dla wszystkich takie fajne bułeczki-ślimaczki cynamonowe
pyyyyyszneee były....

paskudnie się zrobiło.
Ale jeszcze 2 godziny i lecę do domku.
az mi wsytd ale juz teraz mam nadzieje ze bede na bierzaco. Pierwszy trymestr dla mi tak popalic ze mi sie nic nie chcialo kompletnie nic
dlatego tez nie udzielalam sie na BB. Nawet nie staram sie was nadrobic bo nie ma szans na to. No musze sie oczywiscie pochwalic ze bejbika czuje juz od 15 tygodnia

szybko ale to chyba dlatego ze ja chudzielec jestem
Czasami to tak sie wypnie ze mam brzuchol znieksztalcony i kulke na brzuchu najczesciej z lewej strony
No i przed nami kolejna wizyta juz w ten czwartek takze tez doczekac sie nie moge i marze zeby bejbik pokazal co ma miedzy nozkami
zyje teraz tylko ta wizyta!!