reklama

Sierpień 2010

reklama
martitka-26 super ciuszki o łóżeczko tez już masz? super kolor ja własnie taki potrzebuje do sypialni :) u mnie tez bedzie zielono

moniko witamy witamy :) i plotkować zapraszamy :)

dzisiaj zjadłam :
pomidorówke, kabanosa, 4 kanapki z dzemem truskawkowym wiec nie wiem skąd to... . moze ziarna z chleba?

ja słyszałam, ze chleb z ziarnami w ciąży lepiej omijac bo są po nim wzdęcia:)

Uff ja juz po pracy:):)

Martatt, mam nadzieje, ze te bole nei wroca bo to straszny bol:(

Fiufiu, stracha nam narobilas, niedobra:)

Chwale sie rowniez moimi zakupami:)

no śliczne :))

witajcie dziewczyny jestem tu nowa, włśsciwie to czytam was już jakieś 2 miesiące ale nie mogła się jakoś zabrać za pisanie. należę też do sierpnióweczek termin mam na 18.pozdrawiam

witaj :)

witajcie dziewczyny jestem tu nowa, włśsciwie to czytam was już jakieś 2 miesiące ale nie mogła się jakoś zabrać za pisanie. należę też do sierpnióweczek termin mam na 18.pozdrawiam

witam ja równiez....

Martitka26 - przesliczny zakup :)

a ja wlasnie czekam na mojego m... bo juz przygotowalam obiadek ale czekam na jego znak kiedy mam smazyc piersi z kurczaka ... juz powoli glodna jestem moze cos wkoncu zjem bo dzis ledwo co jadlam po tych mdłosciach

Dziewczynki dzis widzialam piekny wózek.. coś jak x-lander, tako jumper x.. ale miał felgi i stelaż w kolorze wózka.. tak mi się to bardzo spodobało ale nie umiem tego nigdzie znaleźć akurat wypatrywałam mojego M aż wróci z pracy i szła para właśnie z tym wózkiem.. marki nie udało mi sie wypatrzeć.. czy któs z Was widziała podobny?? ten model był cały zielony.. i miał z tyłu sprzężyny to widziałam jak ładnie się buja..

reklama
Lozeczko tez juz mam:zawstydzona/y: wlasnie te, ktore jest z posciela; zwykle biale:-)
Owszem zdjecia sa z katalogu. posciel, spiworek i przescieradelko kupione za 50%, dlatego sie skusilam.Ciesze sie, z enei tylko mnie sie podoba:):)

Witaj sierpien 2010:-)

Fiuufiuu- jestes juz wlascicielka pieknych, czerwonych botkow:-D

Załączniki

• 3X_70500_3071..jpg
    3X_70500_3071..jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 36

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry