reklama

Sierpień 2010

;-)Kochane babeczki....

Mówie juz dobranoc bo troszke chce wieczor spedzic z moim misiakiem :-)
do jutra buziaki słonik..gif

reklama
moja ciąża przebiega idealnie bez żadnych ekscesów typu wymioty itp.na początku bardzo dokuczały mi zaparcia ale znalazłam na nie sposób-jem bardzo dużo jabłek,nie pomogły żadne czopki glicerynowe czy syropki na zaparcia dla kobiet w ciaży
Wczoraj przezytałam w gazecie dla ciężarnych że kobiety które bardziej wymiotuja i miewaja czestsze nudności rodzą inteligentniejsze dzieci, tak twierdza naukowcy ;P aczkolwiek wspólczuje tych dolegliwości i nikomu nie życze ich w nadmiarze.

kiniusia ale ta Twoja siostrzenica uparta :-p

ja właśnie wróciłam od kuzyna, który ma 11 miesięcznego Jakuba. Ostatnio widziałam go z 4 m-ce temu to ciągle płakał i bał się każdego a teraz zupełna odmiana mały cudowny śmieszek :-) dostałam pierwsze ciuszki i oczywiście wymiana doświadczeń ciążowych :-p

Witam wieczorową porą;-)
Ja tylko na chwileczkę bo zaraz lecimy do znajomych na plotki:-D a jutro mamy oboje wolne, pośpimy sobie, zakupki jakieś zrobimy a na 18 do lekarza:-) już się nie mogę doczekać.
martitka super zakupki, widzę że zielony ostatnio w modzie;-) my też myślimy o takim kolorze pokoiku dla dziecka
bogusia007 miłego wieczorku z mężusiem;-)
monika8112hej hej:-) fajnie że grono się powiększa

Wczoraj przezytałam w gazecie dla ciężarnych że kobiety które bardziej wymiotuja i miewaja czestsze nudności rodzą inteligentniejsze dzieci, tak twierdza naukowcy ;P aczkolwiek wspólczuje tych dolegliwości i nikomu nie życze ich w nadmiarze.

Ni wierze w takie *******y, tak samo , ze da sie okresli plec maluszka patrzac na brzuszek itp:):)
Cjociaz chcialabym, bo mnie strasznie wymioty i mdlosci meczyly do 4 miesiaca heheh

Fiufiu dobrze, że to tylko gaziory:D Radzę chleba z ziarenkami unikać bo po nim są takie pierdy, że można odfrunąć:D
Moniczko witaj wśród nas :)
Martatt zakupy pierwsza klasa, oj kiedy ja tak będę mogła:D:D:D
Ponadto siedzę jeszcze w biurze i zapuszczam korzenie......a zjadłam w przerwie oczywiście baaaaardzo "zdrowy" posiłek - frytki z pieczarkami i kotletem smażonym, do tego popiłam koktajlem truskawkowym i brzuchola mi tak wywaliło, że wieczorem jak nie puszczę czegoś konkretnego to mnie rozerwie:D:D:D

reklama
jakby miało to być prawdą to chyba ta inteligencja dzieci miałaby być nagrodą dla mam za te męki które musiały przejść.ogólnie nie przejmuję się takimi tekstami:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry