Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj przezytałam w gazecie dla ciężarnych że kobiety które bardziej wymiotuja i miewaja czestsze nudności rodzą inteligentniejsze dzieci, tak twierdza naukowcy ;P aczkolwiek wspólczuje tych dolegliwości i nikomu nie życze ich w nadmiarze.moja ciąża przebiega idealnie bez żadnych ekscesów typu wymioty itp.na początku bardzo dokuczały mi zaparcia ale znalazłam na nie sposób-jem bardzo dużo jabłek,nie pomogły żadne czopki glicerynowe czy syropki na zaparcia dla kobiet w ciaży

a jutro mamy oboje wolne, pośpimy sobie, zakupki jakieś zrobimy a na 18 do lekarza:-) już się nie mogę doczekać.Wczoraj przezytałam w gazecie dla ciężarnych że kobiety które bardziej wymiotuja i miewaja czestsze nudności rodzą inteligentniejsze dzieci, tak twierdza naukowcy ;P aczkolwiek wspólczuje tych dolegliwości i nikomu nie życze ich w nadmiarze.
spokojnie wyjdzie, nie wiem czy ilość postów na to nie wpływa.... Dasz radęchyba jednak nie jestem do tego stworzona,zrobiłam według rady ale nic się nie pojawiło.