reklama

Sierpień 2010

ja tam jeszcze nie znam płci ale juz mam troszke ciuszków.. kupuje neutralne kolory typu zielen, krem, biały.. chociaz nie powiem, raz zaszalalam z kolorami..

ten różowy nie jest az taki mocny, zdjęcie troszke nie wyszło, jest bardziej stonowany rozmiary 56, 62, 68, 74
img9294.jpg

pajacyki welurowe 56, 62
img9292k.jpg

ciuszki są śliczne:)

reklama
ja tam jeszcze nie znam płci ale juz mam troszke ciuszków.. kupuje neutralne kolory typu zielen, krem, biały.. chociaz nie powiem, raz zaszalalam z kolorami..

ten różowy nie jest az taki mocny, zdjęcie troszke nie wyszło, jest bardziej stonowany rozmiary 56, 62, 68, 74
img9294.jpg

pajacyki welurowe 56, 62
img9292k.jpg

Prześliczne ciuszki :-)
a ja sobie wlasnie leżę i was podczytuje ;-)

Ciuszki śliczne:tak: ale już je chyba tu widziałam:)

A ja jak na razie nie kupiłam ani jedej rzeczy dla maluszka:zawstydzona/y: i mnie nie ciągnie na razie, bede znała płec to cos powybieram (ale to dopiero za jakies 4 tyg). Nie zmienia to faktu ze mnie nie ciagnie do sklepów dziciecych:-) oj ciagnie ciągnie:) Lista niby zrobiona :tak:ale kasy brak, na biezaco musiałam pokupowac ciuszki dla siebie ciążowe i w tym miesiacu jestem spłukana. Mam niby odłozona sumkę dla dziecka ale nie chce jej jeszcze ruszac:)

Pochwalę sie jednak moimi dzierganymi pieknościami tak jak kiedys obiecałam:tak: oto szaliczek i czapeczka, pozostało mi je jeszcze tylko ozdobic jakims haftem
b1e287e82018e370med.jpg

A te pieknosci dostałam od przyjacólki jak tylko sie dowiedziałam o ciąży:)
ab6302dbd5e44526med.jpg

Dziewczyny,
przede wszystkim bardzo Wam dziękuję za trzymane kciuki :-) i… proszę o jeszcze…:zawstydzona/y:
Emilce się kompletnie na świat nie spieszy, uparta jak ciocia Kinia ;-)Co do włosków na brzuchu, to u mnie ma być chłopak (zobaczymy czy potwierdzi się jutro na wizycie), a u mnie wyrosło pełno….. czarnych!!!:szok:;-) a pod pępkiem to mam 3 sztuki takich dłuuugich czarnych kudełków, nic z nimi nie zrobię, podobno po ciąży mają wrócić do swojego pierwotnego stanu. :tak: Się okaże ;-)

Kilkanaście minut temu się strasznie wściekłam. Do mojej sis zadzwoniła kuzynka, z tekstami, że czwórka jej znajomych przez to, ze przenieśli ciążę, to dziecko albo rodziło się nieżywe lub wpadało w śpiączkę.:wściekła/y::no: No k***a mać, moja siostra zapłakana, załamana. Przez kilka minut tłumaczyłam jej to i tamto, no i się uspokoiła, ale byłam (i jestem) wściekła jak tamta mogła tak zadzwonić do niej i jej takich pierdół naopowiadać… :wściekła/y: Ja jestem z przenoszonej ciąży, moja sis też, krąg znajomych także ma dzieciaki z ciąż po terminie i wszystko jest ok. Jest w szpitalu, co chwila ma robione badania, wszystko jest w porządku, jest pod dobrą opieką…. a tamta dzwoni i…. ach… by się sobą zajęła…:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Avenitta, super, że zakupy udane. Ciuszki rewelacja :tak:

Shiraa, i ja na lodzie, bo nie pracuję i dooopa blada,:-( a tak zawsze parę groszy by było....Wtorek już niedługo. :tak: Trzymam kciuki, żeby maluch rozłożył nóżki i potwierdził, że jest kobitką.:-D
Ehtele, i ja pewnie bym się wzruszyła i pewnie nie raz będą mi łzy szczęścia lecieć jak chrześnicę będę na rękach trzymać.:tak:
Fiuu, dobrze, że ból brzuszka przeszedł. Gratuluję zakupu botków.:tak:
Martitka, no no, zakupki śliczne :-)

Monika8112, witaj :-)

Bogusiu, i ja życzę miłego wieczorku z mężusiem (na pewno taki będzie). ;-)

Niuunia, no to fajnie czas spędziłaś. :-) Teraz wymiana doświadczeń ciążowych, a za chwile wychowawczych. ;-)

Marulka, super, że spędzacie czas w ogrodzie. :tak: Gdybym mogło to i ja bym nie siedziała w domku :-)

Nektarynko, super ciuszki…:-) napatrzeć się nie mogę :-D

Shyla, nie za dobrze masz?;-) HiHiHi… żartuję… ;-) moje dziecię zaczyna się buntować jak dłużej siedzę przy kompie, więc robię często przerwy.:tak:Ale mam komputer stacjonarny, a Ty pewnie laptopik.

Milusiu, mam nadzieję, że od jutra czas w pracy będzie Ci szybciutko leciał. :tak: A nie pamiętam (lub nie doczytałam :zawstydzona/y:), kiedy chcesz iść na l4?
Różyczko, śliczności :-)

Ostatnia edycja:

A ja jak na razie nie kupiłam ani jedej rzeczy dla maluszka:zawstydzona/y: i mnie nie ciągnie na razie, bede znała płec to cos powybieram (ale to dopiero za jakies 4 tyg). Nie zmienia to faktu ze mnie nie ciagnie do sklepów dziciecych:-) oj ciagnie ciągnie:) Lista niby zrobiona :tak:ale kasy brak, na biezaco musiałam pokupowac ciuszki dla siebie ciążowe i w tym miesiacu jestem spłukana. Mam niby odłozona sumkę dla dziecka ale nie chce jej jeszcze ruszac:)

Pochwalę sie jednak moimi dzierganymi pieknościami tak jak kiedys obiecałam:tak: oto szaliczek i czapeczka, pozostało mi je jeszcze tylko ozdobic jakims haftem
b1e287e82018e370med.jpg

A te pieknosci dostałam od przyjacólki jak tylko sie dowiedziałam o ciąży:)
ab6302dbd5e44526med.jpg

sliczne :-)
kiniusia dokładnie ja leżę z laptopem ;-):-) hihihi idę zrobić sobie bułeczki z twarożkiem i pomidorkiem , bo przed chwila wyjęłam ciepluśkie z piekarnika :-)

Nektarynko ciuszki cudne, zwłaszcza te drugie, no zakochałam się:D Napisz proszę namiary na sprzedawcę (jeżeli oczywiście kupowałaś przez internet)
kupowałam je w Warszawie w maksimusie.. ale można je także dostać w churtowni Bebe Maro 2.. w sumie to juz jakis czas temu (8 marca) zamieszczałam wtedy foteczki:) aha od razu mówie ze są to tureckie wyroby.. ale są tak samo dobre jakoścowo jak polskie
Nektarynko, super ciuszki…:-) napatrzeć się nie mogę :-D
Prześliczne ciuszki :-)

ciuszki są śliczne:)
dzieki dziewczynki

tak tak zamieszczałam je 9 marca.. dzien po zakupach:) ale chciałam pokazać je Monice i mimo ze nie znam płci zaszalałam z koloram

PS piękny szaliczek i czapeczka..i

Ostatnia edycja:
Różyczko twoje dziarganki są przeurocze....

Kiniusia zamierzam iść od maja, zastanawiam się czy lekarz się zgodzi bo mam w sumie takiego radykała:D:D:D Na razie czuję się dobrze, ale nie ukrywam, że stres działa czasem bardzo destrukcyjnie. Dzisiaj rano przed wyjściem do pracy jak robiłam bułeczki do pracy, tak mi się kręciło w głowie i zrobiło słabo, że musiałam usiąść. Serce mi waliło jak szalone.
Usiadłam, zmierzyłam 3 razy ciśnienie i okazało się, że mam 86/49, a tętno 90. Myslałam, że zemdleję, ale nogi w górę kilka wdechów i pomalutku wzięłam się za siebie. zauważyłam, że takie akcje ostatnio mam coraz częściej i potrzebuję odpoczynku jak niczego innego. Na moje miejsce mąż zatrudni inną osobę (to znaczy tym co robię zajmie się inna koleżanka, a na jej miejsce przyjdzie ktoś nowy).

Shyla, czy Ty zawsze musisz robić mi smaka? ;-):-p Ja też sobie zrobię kanapeczki, ale z twarożkiem i rzodkiewką...a co :-D Tylko, że nie mam cieplutkich bułeczek :-(;-)
Kochana moja, a czy ja Twoje ostatnie zakupy chwaliłam? Bo wstawiłaś, a teraz nie pamiętam czy je zachwalałam...:zawstydzona/y: Najwyżej drugi raz pochwalę: SUPER!!! :-)
Nektarynko, możesz je zamieszać nawet codziennie (zdjęcia tych cudeniek) . Ja mogę się na nie patrzeć i patrzeć i patrzeć i.... :-D
Milusiu, jeżeli masz takie akcje to pogadaj z lekarzem. Do maja jeszcze ponad miesiąc jest.
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem, a Ty nie będziesz już miała takich akcyjek z ciśnieniem. Na pewno dr wystawi Ci zwolnienie :tak:

Shyla, czy Ty zawsze musisz robić mi smaka? ;-):-p Ja też sobie zrobię kanapeczki, ale z twarożkiem i rzodkiewką...a co :-D Tylko, że nie mam cieplutkich bułeczek :-(;-)
Kochana moja, a czy ja Twoje ostatnie zakupy chwaliłam? Bo wstawiłaś, a teraz nie pamiętam czy je zachwalałam...:zawstydzona/y: Najwyżej drugi raz pochwalę: SUPER!!! :-)
ups pseplasiam ze narobiłam smaka:zawstydzona/y: bułeczki mam cieplutkie bo kupiłam specjalne do pieczenia :tak: zrobiłam się jakaś wymagająca ostatnio :-D mój mężuś chciał normalne żeby roboty sobie nie robić a ja nie muszą być cieple :-Dhehe
Kochanie chwaliłaś moje skromne zakupki:tak: dziękować !!:-p
aaa i życzę smacznego :-p

reklama
będę się już powoli z wami żegnać zmęczona jestem po tej wycieczce do poznania:) a w ogóle to mam jeszcze książke do skończenia i chorego męża w łóżku który marudzi !dobranoc do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry