reklama

Sierpień 2010

Monika8112, dobrej nocy :tak: Szybkiego powrotu do zdrowia dla męża :tak:
Shyla, ale teraz na moje pieczywo patrzę sie z małą pogardą ;-) Ja też chcę ciepłe bułeczki :-D:-p

reklama
Kochane ja też się z wami żegnam, uciekam z pracy:) Ściskam was mocno,

Kiniusia zatem dalej trzymam kciukasy za Twoją siostrę i Emilkę:) Wszystko będzie dobrze, a takie opowieści dziwnej treści to niech sobie te Panie zachowają, bo każdy dzieciaczek wie, kiedy na niego przychodzi czas:):):)

Hej Kobitki, wróciłam niedawno od rodziców, byliśmy wczoraj na USG 3D :-)

Mały dobrze się rozwija, wiercił się, ale widać go było fajnie :-) Płytkę mamy fajną z tego nagrania, i parę zdjątek, które wrzucę jutro, bo jestem padnięta. Co najważniejsze - lekarka "nie zauważyła żadnych patologicznych objawów", co znaczy, że wszystko rozwija się prawidłowo :-)
Jutro też nadrobię Wasze posty :-) Miłego wieczorku i spokojnej nocki :*

Nektarynka ale cuda zakupiłaś :-)

kiniusia współczuję takiego zachowania kuzynki, zamiast Twoją siostrę pocieszać to ją zdołowała :wściekła/y: Co za ludzie, oby sama nigdy nie musiała być w takiej sytuacji... A Emilka najwidoczniej się zadomowiła i się jej na świat nie spieszy, ale spokojnie ona ta wie kiedy się pojawić :-):-)

Mamusie ja zmykam do spania, jutro znów do pracy trzeba wstać...... DOBRANOC :-)

Shyla, ja chyba muszę sobie migawkę wykupić do tej Twojej Dojczlandii :-D:tak:
Dziękuję za zaproszenie :-)
Milusiu, dzięki kochana :-) I ja ściskam :-)
Cayra, no to super, że wszystko dobrze :tak:
Oczywiście jutro czekamy na foteczki małego :-)
Panienko, ach...mówię Ci...brak słów...:wściekła/y: pierwszy raz moja siostra tak mi płakała do telefonu. :no:
Ja wiem, że wszystko jest w porządku i będzie w porządku, a mała w końcu sie wykluje, czeka tylko na cieplejsze słoneczko :-D Dobrej nocy kochana.:-)

Ostatnia edycja:
moja ciąża przebiega idealnie bez żadnych ekscesów typu wymioty itp.na początku bardzo dokuczały mi zaparcia ale znalazłam na nie sposób-jem bardzo dużo jabłek,nie pomogły żadne czopki glicerynowe czy syropki na zaparcia dla kobiet w ciaży

herbaty miętowej na zaparcia nie polecam bo to ponoć hamuje laktację!
pierwszy raz to słyszę, kobiety w ciąży, bardzo często odczuwają nudności, na które herbatka miętowa może skutecznie pomóc. W literaturze i internecie można spotkać głosy mówiące o tym, że herbaty miętowej w ciąży nie powinno się pić, gdyż może zwiększyć ryzyko poronienia. Ku takim teoriom nie ma przekonywujących dowodów, można więc pić herbaty miętowe w ciąży i nie stresować się niepotrzebnie. Warto jednak pamiętać o tym, że moczopędne działanie herbaty miętowej, może dodatkowo obciążyć pęcherz kobiety w ciąży, który i tak jest już, bardziej niż zazwyczaj, eksploatowany. :tak:

kiniusia a po co Ci migawka , w samolot wsiadaj i dawaj do mnie ;-)

Ostatnia edycja:
Kiniusia dopiero doczytalam.. co to za kuzynka.. Twoja siostra zapewne chciałaby tulić juz dzidzie a ta jeszcze z takimi tekstami wyjezdza.. no chyba ją prąd kopnął..

apropo właśnie mnie lekko kopnął prąd.. masowałam M takim uradzeniem (bo ma zawiany kark-bark) i poszłam łapki umyć, po czym wkładałam urządzenie do pudelka i dotknęłam wtyczki przypadkiem.. delikatnie mnie popieściło..

PS Kiniusia jak tylko cos nowego zakupie na pewno się pochwale..

Shyla, ale ja ... ale ja się boję samolotem :zawstydzona/y:
Nektarynko, no niestety są różni ludzie, ale żeby takie rzeczy wygadywać i nastraszać to... szok...:szok::wściekła/y: Co do prądu, to i mnie się jakiś czas temu tak zdarzyło. M. tłumaczył mi czemu tak się dzieje, ale ja z tej jego paplaniny terminami elektryka niewiele zrozumiałam ;-) Zamiast po ludzku powiedzieć ;-)
Najważniejsze, że nic nie grozi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry