Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co za ludzie, oby sama nigdy nie musiała być w takiej sytuacji... A Emilka najwidoczniej się zadomowiła i się jej na świat nie spieszy, ale spokojnie ona ta wie kiedy się pojawić :-):-)

pierwszy raz moja siostra tak mi płakała do telefonu. 
Dobrej nocy kochana.:-)pierwszy raz to słyszę, kobiety w ciąży, bardzo często odczuwają nudności, na które herbatka miętowa może skutecznie pomóc. W literaturze i internecie można spotkać głosy mówiące o tym, że herbaty miętowej w ciąży nie powinno się pić, gdyż może zwiększyć ryzyko poronienia. Ku takim teoriom nie ma przekonywujących dowodów, można więc pić herbaty miętowe w ciąży i nie stresować się niepotrzebnie. Warto jednak pamiętać o tym, że moczopędne działanie herbaty miętowej, może dodatkowo obciążyć pęcherz kobiety w ciąży, który i tak jest już, bardziej niż zazwyczaj, eksploatowany.moja ciąża przebiega idealnie bez żadnych ekscesów typu wymioty itp.na początku bardzo dokuczały mi zaparcia ale znalazłam na nie sposób-jem bardzo dużo jabłek,nie pomogły żadne czopki glicerynowe czy syropki na zaparcia dla kobiet w ciaży
herbaty miętowej na zaparcia nie polecam bo to ponoć hamuje laktację!

Co do prądu, to i mnie się jakiś czas temu tak zdarzyło. M. tłumaczył mi czemu tak się dzieje, ale ja z tej jego paplaniny terminami elektryka niewiele zrozumiałam ;-) Zamiast po ludzku powiedzieć ;-)