reklama

Sierpień 2010

reklama
widzę że część z was ma już za sobą jakieś małe zakupy, ja już chciałam też coś kupić ale niestety po poniedziałkowej wizycie nie dowiedziałam się co w moim brzuszku siedzi,ponieważ dzidzia klapneła sobie na tyłek,więc z tymi zakupami muszę się jeszcze wstrzymać do 19 kwietnia do następnej wizyty.

witam wieczorową porą.. wiosna do mnie zawitała i spędzamy czas w ogrodzie - troszkę się od kompa odkleiliśmy.... Olek przeziębiony troszkę ale mimo to pozwalam mu przebywać na powietrzu.. Filozofię leczenia kataru zna każdy ;);)

witam nową sierpnióweczkę!

przyznam, że tylko pobieżnie nadrobiłam Wasze posty - oczywiście mam też ochotę na arbuza po opowiadaniach ;);)

shyla piekne te ciuszki wyszukujesz... ja przeglądam allegro ale jakoś nie mogę zebrać się do kupowania - w sumie nie wiem dlaczego... może po następnej wizycie - mam w przyszłym tygodniu i ubzdurałam sobie że coś może być nie tak... mąż mnie prostuje ale jakoś mam stresa nie wiem czemu w sumie..

milusia ciekawa jestem jak Twoje wrażenia z wyprawy do Kotliny? doszła do skutku? ciekawi mnie to bo to moje strony :)

Marulka Kotlina Kłodzka jak i okolice rewelacja, naprawdę piękne regiony dużo bym dała, żebym mogła tam odpoczywać....pięknie naprawdę. Jutro akurat jadę do Wrocławia i być może znowu zahaczę:D zobaczymy:) Ludzie jak mnie się nie chce pracowac, mam jeszcze tyle pracy i taki leń mnie złapał

ja do pracy nie chodzę już od początku stycznia więc w domu dostaję na głowę,dziś właśnie pojechałam do poznania do pracy zawieść L4 i na pierdołki do koleżanek z pracy bo już się za nimi stęskniłam

widzę że część z was ma już za sobą jakieś małe zakupy, ja już chciałam też coś kupić ale niestety po poniedziałkowej wizycie nie dowiedziałam się co w moim brzuszku siedzi,ponieważ dzidzia klapneła sobie na tyłek,więc z tymi zakupami muszę się jeszcze wstrzymać do 19 kwietnia do następnej wizyty.
ja tam jeszcze nie znam płci ale juz mam troszke ciuszków.. kupuje neutralne kolory typu zielen, krem, biały.. chociaz nie powiem, raz zaszalalam z kolorami..

ten różowy nie jest az taki mocny, zdjęcie troszke nie wyszło, jest bardziej stonowany rozmiary 56, 62, 68, 74
img9294.jpg

pajacyki welurowe 56, 62
img9292k.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry