Niuunia
:))
Gratuluje wszystkich wizyt i ja także miałam dziś usg, na którym pan doktor powiedział, że widzi kreskę między nogami, a więc kolejna dziś DZIEWCZYNKA :-) jest malutka ma 294g i 20 cm dł. Paluszki policzone, kręciła się troszkę - ale przez chwile właśnie dała polukać co kryje międyz nogami. Wstydliwa malutka
narządy sprawdzone, ale powiedział dr, że za 1,5 miesiąca będzie lepiej widać - teraz widać, że są ale słabo , bo malutkie. Także maleństwo oki, a mamusia tylko ma coś za mało łożyska u góry, ale to podobno nic złego. Zobaczymy co powie moja doktor w środę. Wkońcu jestem uspokojona dzisiejszym usg :-) fotunia w odpowiednim wątku ;-)
narządy sprawdzone, ale powiedział dr, że za 1,5 miesiąca będzie lepiej widać - teraz widać, że są ale słabo , bo malutkie. Także maleństwo oki, a mamusia tylko ma coś za mało łożyska u góry, ale to podobno nic złego. Zobaczymy co powie moja doktor w środę. Wkońcu jestem uspokojona dzisiejszym usg :-) fotunia w odpowiednim wątku ;-)
No i tymbardziej,że nie wiem kto w brzuszku mieszka- mam cichą nadzieję na dziewczynkę - Nadię lub Majkę, ale i z chłopczyka będziemy się cieszyć i wówczas będzie to Bartek