reklama

Sierpień 2010

Gratuluje wszystkich wizyt i ja także miałam dziś usg, na którym pan doktor powiedział, że widzi kreskę między nogami, a więc kolejna dziś DZIEWCZYNKA :-) jest malutka ma 294g i 20 cm dł. Paluszki policzone, kręciła się troszkę - ale przez chwile właśnie dała polukać co kryje międyz nogami. Wstydliwa malutka :-p narządy sprawdzone, ale powiedział dr, że za 1,5 miesiąca będzie lepiej widać - teraz widać, że są ale słabo , bo malutkie. Także maleństwo oki, a mamusia tylko ma coś za mało łożyska u góry, ale to podobno nic złego. Zobaczymy co powie moja doktor w środę. Wkońcu jestem uspokojona dzisiejszym usg :-) fotunia w odpowiednim wątku ;-)

reklama
Bogusia- Ja bym na wszelki wypadek powtorzyla za kilka dni usg zeby potwierdzic, a jezeli stopki faktycznie zle sie ukladaja to juz teraz wiesz co masz robic zeby pomoc dziecku.Wszystko bedzie dobrze:):)

Milusia
- Jak taka karta ciazy wyglada?, ja mam ale tylko zaswiadczenie od lekarza.

Niuunia- No i kolejna dziewuszka:):) GRATULACJE:)

Gratuluje wszystkich wizyt i ja także miałam dziś usg, na którym pan doktor powiedział, że widzi kreskę między nogami, a więc kolejna dziś DZIEWCZYNKA :-) jest malutka ma 294g i 20 cm dł. Paluszki policzone, kręciła się troszkę - ale przez chwile właśnie dała polukać co kryje międyz nogami. Wstydliwa malutka :-p narządy sprawdzone, ale powiedział dr, że za 1,5 miesiąca będzie lepiej widać - teraz widać, że są ale słabo , bo malutkie. Także maleństwo oki, a mamusia tylko ma coś za mało łożyska u góry, ale to podobno nic złego. Zobaczymy co powie moja doktor w środę. Wkońcu jestem uspokojona dzisiejszym usg :-) fotunia w odpowiednim wątku ;-)

Gratuluje córeczki :))

Dziekuje za odpowiedz fiuufiuu
Nie mam, mam karte u lekarza i to wszystko,ale co kraj to obyczaj.

no własnie bo nie wszedzie jest karta ciąży. U nas ogólnie odnotowują tam każdą wizyte + kg+ciśnienie +wpisują badania + grupe krwi i konsultacje lekarskie po prostu wszystko co sie da :)
tętno płodu, szykla jaka itd

dziewczynki, padam na twarz.po pracy miałam ochotę się zdrzemnąć, ale stwierdziłam, że dotrwam do wieczora. bogusiu nie martw się słońce, mojej znajomej córeczka też się z tym urodziła, rzeczywiście wymagało to rehabilitacji, ale mogę Ci zagwarantować,że teraz Amelka (6lat) jest jak najbardziej sprawną dziewczynką i po wadzie tej już nawet nie ma śladu.także głowa do góry ;-) widzę,ze kolejnych dziewczynek przybywa- gratuluję szczęśliwym mamusiom, mamusiom chłopaczków oczywiście też :tak:

dziewczynki, padam na twarz.po pracy miałam ochotę się zdrzemnąć, ale stwierdziłam, że dotrwam do wieczora. bogusiu nie martw się słońce, mojej znajomej córeczka też się z tym urodziła, rzeczywiście wymagało to rehabilitacji, ale mogę Ci zagwarantować,że teraz Amelka (6lat) jest jak najbardziej sprawną dziewczynką i po wadzie tej już nawet nie ma śladu.także głowa do góry ;-) widzę,ze kolejnych dziewczynek przybywa- gratuluję szczęśliwym mamusiom, mamusiom chłopaczków oczywiście też :tak:

Agdzie a Ty kiedy kolejna wizyta?? wiesz juz kto w brzuszku mieszka??

oj Pajeczko jeszcze duuuużo do następnej wizyty- 1,5 tygodnia, ale dla mnie to wieczność :zawstydzona/y: No i tymbardziej,że nie wiem kto w brzuszku mieszka- mam cichą nadzieję na dziewczynkę - Nadię lub Majkę, ale i z chłopczyka będziemy się cieszyć i wówczas będzie to Bartek :)

ojej, właśnie zauważyłam przy Twoim avatarku,że czekasz na Bartusia- hihi cóż za zbieg okoliczności :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bogusia 86 Nie martw się kochana.Mój chrześniak urodził się ze szpotowatymi nóżkami, wystarczyły ćwiczenia zalecone przez rehabilitanta w domu i teraza ma 18 msc. i nóżki jak ta lala;-)
Gratuluję ślicznej i okazałej córeczki:-)
Niuunia gratuluję małej prześlicznej kruszynki.
Widzę że zaczął się tydzień dziewczynek może i ja mam szansę na parkę;-)bo wizytę mam w czwartek.

Miłego wieczorku kochane

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry