reklama

Sierpień 2010

A na mnie ciąża wpłynęła pozytywnie :-)
Tak samo jak pierwsza ;-)
Nie mam pryszczy, włosy się układają tak jak przed ciążą nie wypadają również,paznokcie rosną jak przed ciążą ;-)
Waga również idzie do przodu jak w pierwszej ciąży, choć na początku z powodu mdłości i wymiotów spadałam z niej ;)
I jedyny objaw u mnie na dziewczynkę byl i jest utrzymuje się jeszcze czyli wymioty !

dzieki dziewczyny za gratki :-)

reklama
Dzień dobry :-), weszłam tylko na chwilkę, później postaram się Was nadrobić.

Gratuluję udanych wizyt :-):-) najważniejsze że dzieciątka zdrowe :-) Trzymajcie się ciepło, do usłyszenia później....

Pajka- super ciuszki:)

Milusia z podanym przez Ciebie zmian mam prawie wszystkie:(

Dzisiaj skorzystalam z kasy dla ciezarnych i inwalidow , zostalam upomniana, ze nastepnym razem mnie nie obslusza bo do zadnej z powyzszych grup nie naleze.Glupio mi sie zrobilo, no chyba nie bede pokazywac brzucha przy wszystkich:):)

Martitka chyba żartujesz??? Dlatego ja mam zawsze przy sobie kartę ciąży, lekarz mi ją kazał nosić zawsze w torebce i jak się ktoś doczepi to mu przykleję:D Ja się śmieje z tekstu mojej znajomej "Karolciu nie trzeba wyglądać jak wieloryb, żeby być w ciąży" . Ja ostatnio też korzystałam z takiej kasy i to ja powinnam mieć pretensje do osób bo stali wszyscy tylko nie kobiety w ciąży, ani inwalidzi, ale wiadomo przed świętami to w sklepie jak na wojnie:D Śmiać mi się z tego chce, dookoła wszechobecny stres, przy kasach jak za komuny:D

Pajka- super ciuszki:)

Milusia z podanym przez Ciebie zmian mam prawie wszystkie:(

Dzisiaj skorzystalam z kasy dla ciezarnych i inwalidow , zostalam upomniana, ze nastepnym razem mnie nie obslusza bo do zadnej z powyzszych grup nie naleze.Glupio mi sie zrobilo, no chyba nie bede pokazywac brzucha przy wszystkich:):)

daj spoko co za ludzie!!!!!!!!!!!
ja stalam wczoraj w kolejce po drob i jak doszla moja kolej a pani na mnie spojrzala to powiedziala ze po co ja w tej kolejce stoje, ze moge bez kolejki- ze to mi sie nalezy.

Martitka brzucha może nie ale kartę ciązy na pewno masz przy sobie, niech się głupio zrobi kasjerce! niewielu jest dziś ludzi życzliwych dla kobiet w ciąży.
A tak poza tym to witam popołudniowo :)
Gratuluje córeczek :):):):):):)ja czekam cierpliwie ale to jeszcze troche potrwa zanim się dowiem.
TRENDY SUKIENKI DLApięknejMAMY*KOLORy* NOWOŚ (969803811) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. polecam tą sukieneczkę, ja kupiłam czarną z fioletem,bałam się że będzie za duża bo jestem bardzo szcupła ale ok, super wygląda, oczywiście zakupiłam u tego sprzedawcy więcej rzeczy także opłacało się :):):)

reklama
Bogusia , ale Ty pracujesz czy jestes na l4?

Ja jestem teraz na L4, ale u mnie to tak dziwnie wyszło źle się poczułam w pod koniec stycznia i poszłam na tydz zwolnienia wróciłam do pracy na 2,5 tyg i znowu wziełam 2 tyg wolnego wróciłam na 2 tyg żeby przeszkolić zastępcę i znowu na l4 w sumie prawie cały marzec na l4 siedzę a wypłate za wszystkie miesiące mam wyższe od pozostałych pracowników o ok 100zł czyli zgadza się z tym, że nie odciągają mi za uzytkowanie auta, albo ta kwota wynika z tego, że na l4 w ciąży jest ta średna... Sama nie wiem za miesiąc jak dostanę wypłatę w kwietniu to będę wiedziała na 100% ale z tego co ja rozmawiałam z kadrową to jest średnia i koniec,a że mi średnia przez roczną wyszła większa o 120zł to na mój plus i tyle.

Ehtele A Ty dostawałaś osobno podstawę i osobno premię? Może to w tedy dzielą, bo Ja dostaję jako wynagrodzenie za dany miesiąc wszystko razem.

A teraz napiszę o mojej wizycie :-(
Byłam na badaniu 3D/4D dzidzia duża 650g, serduszko, nereczki wszystkie organy w porządku. Nosek, oczka, ustka prześliczne.
Nóżki i rączki równe, ale jest problem ze stópkami, a raczej stawami w stopkach dzidzia ma KOŃSKO-SZPOTOWE UŁOŻENIE STÓP:-( Nie jest to nic groźnego, ale dopiero po narodzinach dowiem się czy wystarczy rehabilitacja czy będzie potrzebowała operacji :-(
Dziewczynka na 99,9%

Niby wszystko ok, ale smutno mi, że te stópki takie wykrzywione dziwnie. Później wrzucę zdjęcie w odpowiednim wątku:zawstydzona/y:
A teraz ide na obiadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry