reklama

Sierpień 2010

reklama
ja słyszałam o maści clotrimazolum ale o tabletkach to nie

co do kas dla cięzarnych to tez u nas w supermarkecie kolejki same dziadki i babcie. stanęłam ostatnio przy kolejce i powiedziałam dosyć głośno, że sami inwalidzi i kobiety w ciąży ... kasjerki powinny zwracać na to uwagę!

ja słyszałam o maści clotrimazolum ale o tabletkach to nie

co do kas dla cięzarnych to tez u nas w supermarkecie kolejki same dziadki i babcie. stanęłam ostatnio przy kolejce i powiedziałam dosyć głośno, że sami inwalidzi i kobiety w ciąży ... kasjerki powinny zwracać na to uwagę!

tak, ale jezeli nie ma nikogo z inwalidów i ciezarnych normalnie mogą obsługiwac, ale jak Ty staniesz w kolejce powinni Cie przepuścic a raczej muszą!

Witam się ponownie też po wizycie,

Młody został obejrzany od głowy do stóp. Płeć potwierdzona. Lekarz pokazywał wszystko bardzo dokładnie. Waży 433 g. Buzię zasłaniał cały czas ręką... Dzisiaj na usg zabrałam córkę, która stwierdziła, że młody tańczy balet :).

Aha .. i mam jeszcze pytanie. Lekarz przepisał mi clotrimazolum, przeczytałam ulotkę i mam dylemat. Brała któraś z Was te tabletki?

gratuluje udanej wizyty :-) córka zapewne miała super przeżycie

właśnie dziś z tym się spotkałam. kasa dla ciężarnych a przy niej dorodne chłopy tsssss

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry