reklama

Sierpień 2010

Weszłam tylko na chwilę.Ja pierwsze ruchy poczułam w piątek,chyba a teraz już nic nie czuję tylko czasem bóle brzucha,to pewnie też to coś.
Któraś z Was pisała że ma kurcze nóg w nocy,ja mam nad ranem,od kilku dni jakoś żadsze,a tak to każdego dnia rwała mnie jedna a potem druga łydka.Lek.też mówiła żebym brała dodatkowo magnez z wit B6,akurat u nas w aptece mają teraz promocję i 60 szt jest po 3,90 to kupię przy okazji.
Uciekam już z psem i małego kłaść.

Ostatnia edycja:
reklama
Kolejne dziewuszki.. gratulacje udanych wizyt:)

ja swoja wizyte mam 1 kwietnia albo dopiero 19 kwietnia.. wszystko zalezy czy lekarka bedzie 1 czy nie.. oby była:-) juz się doczekać nie mogę..

Puchatko to super bardzo sie ciesze
Ehtele ja kupiłam w Gatta i są rewelacyjne nic mnie nie uciska wiec ja polecam akurat tej firmy. Mam tez kupione takie biodrówki rajstopy, ale wg mnie są kiepskie :(

dziewczynki to ja juz mowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja jeszcze coś dorzucę bo miałam napisać wcześniej ale jakoś wypadło mi z głowy pisałyście co poniektóre kobietki o swoich obawach co do opieki nad maluszkiem bo maleństwo to takie bo nie miałyście styczności z takimi maluszkami itp. pamiętam swoje strachy i teraz też mnie nie omijają ale czasem troszkę w czym innym siedzą jednak do rzeczy. Chciałam Wam napisac że dacie sobie radę że może na początku będzie czasem trudno bo wszystko będzie nowe i inne nie tylko dla Was ale i skarbeńków które dotąd żyły sobie w cieplutkich brzuszkach. Dajcie sobie czas na poznanie siebie nawzajem na odkrycie wszystkich indywidualności charakteru swojego dziecka i zaufajcie sobie. Chcecie czytać poradniki spoko tylko pamiętajcie ze nikt obcy napewno nie zna lepiej Waszego dziecka niż Wy same. Dobre rady cioć babć i kogo jeszcze tam diabli podkuszą o pouczanie Was wysłuchać przemyśleć i jak czujecie nie Wasz klimat schować do szuflady. Kobietki uwierzcie jesteście cudownymi mamusiami bo Wasz maluszek jest dla Was całym światem a będzie tylko lepiej choć niekoniecznie łatwiej ;-):tak::tak:

Puchatko to super bardzo sie ciesze
Ehtele ja kupiłam w Gatta i są rewelacyjne nic mnie nie uciska wiec ja polecam akurat tej firmy. Mam tez kupione takie biodrówki rajstopy, ale wg mnie są kiepskie :(

dziewczynki to ja juz mowie

rajstopy ciazowe tez polecam- super sprawa i nic nie cisnie.
ja juz mowie dobranoc bo padam na twarz a na dodatek plecy znowu bola.

jeszczse jedno dziewczynki wiecie co od pewnego czasu nie moge jak leze w lozku zlapac powietrza i zastanawiam sie czy to maluch mi tak wszystkiego nie przesuwa i mnie przydusza :(

Kasiu zgadzam sie ja z Gatty mam super rajstopy z mega dużym panelem a gumki w ogole nie czuc a jestem strasznie na to czula skoro ze wszystkich spodni ciążowych usunęłam:)

reklama
jeszczse jedno dziewczynki wiecie co od pewnego czasu nie moge jak leze w lozku zlapac powietrza i zastanawiam sie czy to maluch mi tak wszystkiego nie przesuwa i mnie przydusza :(
ja tez tak mam.. jak chce wziąć głębszy oddech to mam problem tak jakby płuca były za małe.. i przy pobieraniu wiekszego oddechu czuje taki ból przepełnionych jakby płuc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry