reklama

Sierpień 2010

Boze ale naszkrobałyscie :)
ja zakupiłam przewijak i kocyk polarowy dla małego :)

SHyla a myślisz, że w Polsce wszyscy tyle zarabiają, kasjerki też mają najniższą krajową wiec chyba nawet nie mają tysiąca złotych, zresztą nie tylko kasjerki, a wiele innych zawodów, np. urzędnicy

bez przesady nie wszystkie kasjerki zarabiają najniższą krajową a co do urzędników to mogłabym sie dużo sprzeczac czy zarabiają oni te 1000 zł brutto.I tutaj akurat jestem w temacie wiec mi nikt nie przegada chyba, ze sie pracuje na niepełny etat :)

martitka-26 ja się nie denerwuje , tylko pisze jak było u nas kilka lat temu ;) i jestem ciekawa bo jeszcze się nie dowiadywałam jak będzie teraz wlasnie z tym becikowym ;) aż mnie skręca hehe

ps- mój mąż wczoraj dal sobie czasu i sobie popił:-D( na szczęście ma urlop do piątku)
a normalnie jest przeciwnikiem alkoholu :-)
chyba z wrażenia ze będzie druga baba w domu, będzie sobie włosy wyrywał :-D

a nie pił czasami z moim :P

Cześć Dziewczyny!!

Chciałabym mieć też zrobione usg 4d ale nie wiem czy się zdecyduje...przy pierwszym też nie robiłam..zobaczymy,zapytam ile to kosztuje u mojego lekarza..

Ja mam wizytę 9 kwietnia i mam nadzieję,że wtedy zobacze czy to chłopiec czy dziewczynka....

no to czekamy razem bo ja też wizyte mam 9 kwietnia :)

Olu przeliczniki są różne. Ja się sugeruję książką "W oczekiwaniu na dziecko" i tam 6 miesiąc zaczyna się od ok 23 tygodnia, więc ja 23 tc już traktuję jako właśnie 6 miesiąc :tak:

Milusia współczuję przeprowadzki i tylu zakupów akurat teraz, kiedy zaraz na świat przyjdzie dziecię ;-) My już 2,5 roku mieszkamy we własnym gniazdku i na szczęście zdążyliśmy się urządzić :-)
Teraz tylko to co przy maluszku będzie potrzebne ;-) I tak w zeszłym tygodniu kupiliśmy komodę na rzeczy dla Synusia :-D o taką http://brw.com.pl/pl/produkt/13573-kredens_kom2d1k3s_11_15/12-jadalnia/v/14014 i nareszcie mam gdzie chować maluszkowe ciuszki itp. :-)

No i tak apropo to pochwalę się jeszcze co kupiłam dla dzidzi :-D
oto buciki - no nie mogłam się oprzeć - takie niedźwiadkowe stópki z ogonkiem z tyłu :-D
Zobacz załącznik 230948
a tu nabytek z lumpka - całe 3,5zł ;-) taki większy rozmiarek, na metce jest napisane 3-6mc, ale wiadomo, raz dwa dzidzia dorośnie, więc nie zaszkodzi :-p
Zobacz załącznik 230949

śliczne ciuszki :)

dziewczyny, która pisała o tym dobrym stetoskopie??

reklama
To ja sie pochwalę, własnie wrócilismy z USG i będziemy mieli synka :))))))))) Wszystko dobrze, tylko wyszło , że synek ma echogeniczne jelita i trzeba to obserwować więc za tydzień mamy jeszcze kontrolne usg u profesor. Z tej okazji nakupowałam dzisiaj dużo pięknych ciuszków dla dzidziusia :)

to ja sie pochwalę, własnie wrócilismy z usg i będziemy mieli synka :))))))))) wszystko dobrze, tylko wyszło , że synek ma echogeniczne jelita i trzeba to obserwować więc za tydzień mamy jeszcze kontrolne usg u profesor. Z tej okazji nakupowałam dzisiaj dużo pięknych ciuszków dla dzidziusia :)

gratuluje synka:))

To ja sie pochwalę, własnie wrócilismy z USG i będziemy mieli synka :))))))))) Wszystko dobrze, tylko wyszło , że synek ma echogeniczne jelita i trzeba to obserwować więc za tydzień mamy jeszcze kontrolne usg u profesor. Z tej okazji nakupowałam dzisiaj dużo pięknych ciuszków dla dzidziusia :)

gratulacje synka:))))))))))))))))))))

cayra nie doluj sie- porozmawiaj z niami to zaraz ci zly humor minie- zrob sobie herbatke do tego cos slodkiego i juz humorek bedzie lepszy- gwarantuje:)))))

martitka-26 oj jak ja Cie rozumiem(na Boże Narodzenie nie myłam,bo mnie mróz zaskoczył:zawstydzona/y:)
Dzis wymyłam okna,zrobiłam porzadek na balkonie,byłam 2 godzinki na spacerze z synkie i....padam na "cycki".;-)

mąż w pracy a ja samiuteńka w czterech ścianach... i źle mi i mam dziwne dołujące myśli coś dzisiaj...

To tak jak ja:):) w dodatku jeszcze caly dzien padalo.
Posprzatalam okna pomylam, wyjadlam pol lodowki i humorek sie polepszyl:):):)

Alaa-Gratuluje chlopczyka, niestety nie wiem co znaczy pojecie echogeniczne jelita, mam nadzieje, ze to nic powaznego:(

GRTULUJĘ SYNUSIA:-)
Na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry