reklama

Sierpień 2010

Aluu gratuluję synka:) Słońce trzymam kciuki, żeby wszystko zakończyło się dobrze....bardzo dobrze piszesz bądźcie dobrej myśli
Cayra każdego chyba łapią takie chwile nostalgii, stresu i lęków, ale to całkowicie normalne, jeden dzień taki inny lepszy. Nie przejmuj się kochana...problemy same się rozwiążą...bo te myśli to pewnie z natłoku jakichś problemów...

Bonusowa gratuluję córci:) kolejna niunia na forum:)

Shiraa bardzo się cieszę, gratuluję córci..oj wysyp panienek, w końcu musi być do pary:)

Bogusiu gratuluję wizyty. Z rozkładaniem łóżeczka bym poczekała tak na miesiąc przed porodem. Z tego względu, że teraz będzie się bardzo kurzyć, a tak miesiąc wystarczy, aby łóżeczko odtajało i naszło zapachem mieszkanka. A w przesądy to nie wierz, bo to wróźbiarstwo.....

Zielona 26 gratuluję wizyty i trzymam kciuki za połówkowe:)

Bogusia 007 cieszę się, że czujesz mocniej ruchy, ale ja wczoraj znowu płakałam bo mam małego rozbójnika w brzuszku, chyba ułozył sie główką do dołu i zaczęło się takie kopanie okolic pempka, że myślałam, że zwariuję, nie pomagała żadna pozycja.

Ehtele słońce:D zobaczymy jak to z nami będzie i jak wylądujemy w szpitalu:D być może nawet w tym samym terminie, bo ja według OM mam termin na 31 lipca, no, a według USG na 4/sierpnia, zobaczymy jak to będzie:) Ciuszki rewelacja:) Balerinki też śliczne, ale ja mam taką girę, że nie lubię z paluszkiem odkrytym:D ja mam rozmiar 41 przy wzroście 173,5. Trzymam mocno kciukasy za USG i z utęsknieniem czekam na jakieś zdjęcia:)

Polianko mnie też coraz gorzej się śpi. Okno już musi być otwarte, nie mogę znaleźć dla siebie pozycji.

Marulka trzymam kciukole za siusianie:D Ale to musi być śmieszne jak chłopczyk celuje do nocnika:D:D:D:D

Kassia 181 zatem trzymam mocno kciuki za udaną wizytę:)
Miłego dnia kochane:)

reklama
dziewczyny ja powoli uciekam bo do Gdyni musze dojechac a dokladnie nawet nie wiem gdzie ten gabinet sie miesci. trzymajcie kciuki. jak wroce zdam relacje:))))

Hej mamuśki :-) Czekam na realacje z dzisiejszych wizyt no i ehtele jak wrażenia po wczorajszym usg?a poza tym chwale się tymi łupami. wiadomo na ciele inaczej wygląda, ale na święta mam co ubrać oby tylko ciepło było :-p
SSA54349-1..jpgSSA54350-1..jpg

TO i ja się pochwalę zakupami, z tym, że do domku, na początek kupiliśmy lodówkę i teraz to tylko karimata:D mi chyba pozostanie:D bo nie wiem za co kupię resztę. Ale trafiła się nam super okazja:D Mam nadzieję tylko, że lodówka nie będzie świeciła pustkami:D:D:D:D
SKLEP WHIRLPOOL 20RU D3S MAXIMEDIA.PL

Niunia sliczne ciuszki, ta tunika w paseczki bardzo mi się spodobała bo widziałam taką na żywo, tylko ucięłabym te naramienniki

milusia śmieszne... on nie chce siadać, sika na podłogę później mnie woła że jest mokro i cieszy się jak wycieram :| gadzinka mała... no ale co zrobić. na sobotę dogadam się że tatuś go nauczy.. mnie troszkę olewa bo jesteśmy razem cały czas, a jak tatuś coś powie to tak na 80% będzie wysłuchane ;)
a lodóweczka świetna - marzenie mojego męża... niestety mamy maluśki domeczek i każdy centymetr jest bezcenny, co za tym idzie lodóweczkę mamy małą. zapełnisz ją szybciutko - dzidziuś lada moment dorośnie do delikatnych zupek i kupisz na wsi królika i proszę - cała lodówa zajęta przez obiadki maluszka :)

pajka zgadzam się w 1000000% badania prenatalne mają swoje zalety, ale kosztują ogromnie wiele nerwów i podejrzewam że płaci nie tylko mama ale tez dzidziuś. Fakt jest taki że miłości do dziecka się nie "wykluczy" przez ujemny test taki czy taki.

Marulka dzięki za pocieszenie:D No właśnie to było marzenie mojego męża, ja chciałam coś tańszego, ale on się uparł, że kupimy dziada i z dziadem umrzemy:D no więc na razie pozostają nam "trampki i stare skarpety", ale lodówka będzie:) Co do siusiaka, to już tata go nauczy jak "to się robi":D

Pajeczko firaneczki piękne:) Właśnie wczoraj walczyłam z Darkiem czy urządzać od razu pokoik dla dziecka, czy na razie wstawić tam biurko, szafkę i komputer, a dzidziulka na razie mieć w sypialni. Mamy trzy pokoje, ale jeden salonik jest połączony z aneksem kuchennym. Co proponujecie w tej sytuacji?

reklama
Marulka dzięki za pocieszenie:D No właśnie to było marzenie mojego męża, ja chciałam coś tańszego, ale on się uparł, że kupimy dziada i z dziadem umrzemy:D no więc na razie pozostają nam "trampki i stare skarpety", ale lodówka będzie:) Co do siusiaka, to już tata go nauczy jak "to się robi":D

Pajeczko firaneczki piękne:) Właśnie wczoraj walczyłam z Darkiem czy urządzać od razu pokoik dla dziecka, czy na razie wstawić tam biurko, szafkę i komputer, a dzidziulka na razie mieć w sypialni. Mamy trzy pokoje, ale jeden salonik jest połączony z aneksem kuchennym. Co proponujecie w tej sytuacji?

Milusia ja proponuje od razu robic dzieciecy wiem to po sobie taką graciarbnie zrobilismy z dzieciecego, ze teraz szlag mnie trafia i wszystko wywalam do piwnicy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry