reklama

Sierpień 2010

Lea no właśnie picie płynów jest bardzo ważne jeżeli ktoś ma problemy z nerkami, ja należę do tych co mają, ale z pęcherzem, minimum 3 razy na rok umieram z bólu i wyję, a raz na rok stawiam się na pogotowiu z błaganiem o pomoc.
Zarówno w moim jak i Twoim przypadku bardzo ważne jest picie płynów, zbyt zagęszczony mocz bardzo szkodzi naszym nerkom, dlatego filtracja jest niezmiernie ważna. I warto zamiast kilku herbat wypić litr niegazowanej wody, a drugi litr to już w postaci zup, herbatek, soków itp.

Muszę się wziąć konkretnie za pracę. Dlatego wrócę późnym popołudniem.

Tak wiem dlatego wzielam sia za to konkretnie , no to co no milej i bezstresowej pracy zycze!!

reklama
Cześć!
Ja już po pracy-powinnam pójść jeszcze na radę, ale mi się nie chciało-usprawiedliwię się później:zawstydzona/y: Także do środy mam wolne:biggrin2: Gdyby tylko pogoda chciała współpracować... Pada:no: Basia przeziębiona, ma katar i źle śpi w nocy... Mam nadzieję, że jej przejdzie na święta i że ja się od niej nie zarażę:blink:
Shiraa-super, że dziewczynka zdrowa:tak: To najważniejsze;-) A co do żelaza to ja już je brałam na początku ciąży, bo miałam niską hemoglobinę-zobaczymy jak będzie teraz-jutro idę po wyniki:blink:
Bogusia-łóżeczko musi trochę się przewietrzyć, bo jak każde meble na początku będzie miało intensywny zapach-nie czekałabym z tym do porodu, ale miesiąc przed... Chyba ze masz miejsce to rozstaw teraz;-)
Zielona-ja też mam jutro USG połówkowe-będziemy się razem denerwować;-)
Polianna-witaj w klubie koszmarnych nocy-ja nie mogłam dziś zasnąć, serce biło jak oszalałe, kręciło mi się w głowie, a później pobudka przed 6 do pracy:cool:
Pajkaa-super firaneczka-moja Basia ma ten sam wzór u siebie w pokoiku:tak:
Milusia-my tez mamy trzy pokoje, w tym jeden przechodni do kuchni:tak: Na początku Basia była z nami w pokoju, a ten trzeci to była tzw graciarnia... Proponuję robić powoli pokój dla dziecka, od początku nie musi spać tam samo, ale po kilku miesiącach na pewno się przyda, a nie będziecie musieli się z tym tak bardzo spieszyć:tak: Lodówka odjazdowa:cool2:
Lea-ale się nacierpisz-oby to był ostatni atak podczas ciąży:sorry2:

Hej dziewczyny wróciłam !!!

wkoncu kupiłam buty ale sie nachodziłam ze normalnie mam juz dosc ale jestem zadowolona bo kupiłam tanio byly przecenione z 169 na 49 zl i sa sliczne fakt na b. zniziutkim obcasie ale bardzo wygodne i zarazem eleganckie takie jak lubie :-) zmeczona jestem bo ze mna były dzieci mojego brata dwoch chlopakow 11 lat i 7 latek tak wiec mialam wesolo i naciagneli mnie na lody itp ... jak to dzieciaki ale niepowiem sama zjadlam hehe terz musze chwile odpoczac i zabieram sie za szykowanie obiadku... na szczescie pogoda dopisala i bylo tak cieplo ze mozna bylo chodzic na krutkich rekawkach :happy2:

Właśnie milusia , chce takie żeby wykorzystać je na parę latek maluszka ;-) miałam dostać od męża siostry łóżeczko po jej córce , ale coś mi ono nie pasuje ;-)

No i bardzo dobry pomysł, już nie będziesz musiała dodatkowo kupować specjalnych placyków do zabaw z siateczką, dla mnie rewelacja, bo to takie 2 w 1.
Kasia 2506 w takim razie trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i oczywiście za wszystkie wizytujące dzisiaj:)

Witajcie dziewczyny.
Widze ze przygotowania pełną parą:-)Ja w sumie jeszcze trochę , bo dużo rzeczy mam już kupionych poprzednio. Ale i tak ciągnie:-)Pare rzeczy kupilam bo już nie mogłam sie oprzeć. :-D

Trzymajcie się cieplutko. Postaram się do was zagladac cześciej. Jesteśmy po połowkowym Pola dalej jest Pola i jest zdrową dziewczynką. Wrzuce zaraz jakieś zdjatko

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry