reklama

Sierpień 2010

ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.

gratuluje :) a co do płytki to na czym oglądałaś ją w domu ? na dvd czy kompie lub laptopie? ja tez mam nagraną płytkę z badań prenetralnych która odbiera tylko na dvd bo w kompie też nie działa....to tak dla wiadomości :) pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla mamuś i dzieciaczków :)

reklama
Witajcie kochane!!!
Kojarzycie mnie jeszcze?????????????????
Nie udzielam się na forum, a jeśli już to bardzo rzadko ale cały czas śledzę wasze posty. Obiecałam kiedyś wstawić fotkę brzuszka ale zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Czy któraś z was mogłaby mi pomóc??? Z góry wielkie dzięki!!!
Wszystkim sierpnióweczkom życzę dużo zdrówka no i oczywiście maleństwom też!!!

Witajcie kochane!!!
Kojarzycie mnie jeszcze?????????????????
Nie udzielam się na forum, a jeśli już to bardzo rzadko ale cały czas śledzę wasze posty. Obiecałam kiedyś wstawić fotkę brzuszka ale zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Czy któraś z was mogłaby mi pomóc??? Z góry wielkie dzięki!!!
Wszystkim sierpnióweczkom życzę dużo zdrówka no i oczywiście maleństwom też!!!

podam Ci linka do stronki
TinyPic - bezpłatny hosting obraz
dajesz przeglądaj klikasz na foteczke , którą chcesz wstawic a potem naciskasz przeslij teraz i pokazuje Ci sie drugi od góry link i go wklejasz :) powinno sie udac:)

a tutaj moja nowa firanka kuchenna :P
176a3c.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No Pajeczko widzę, że mieszkanko przed świętami będzie piękne:) Firaneczka w moim stylu:) bardzo ładna:) A ja to chyba zwariuję dzisiaj w biurze, musiałam korespondować z człowiekiem, który pracuje dla naszej firmy i nagle postawił takie wymagania, że szkoda pisać, później jeszcze napisał tyle słów, że musiałam go troszkę do pionu ustawić....Ech jak trudno radzić sobie czasem z personelem. Najgorsze jest to, że jako szkoleniowiec zdobył u nas doświadczenie i otworzył firmę w tym zakresie......Szkoda w ogóle pisać...

Martitka koszyczek cudny...

A ja się trochę źle czuję, nie wiem czy to przez stres czy co, ciężko mi się oddycha, brzuszek mi stwardniał i boli jak cholerka do tego w krzyżu taki ból, że hej......

No Pajeczko widzę, że mieszkanko przed świętami będzie piękne:) Firaneczka w moim stylu:) bardzo ładna:) A ja to chyba zwariuję dzisiaj w biurze, musiałam korespondować z człowiekiem, który pracuje dla naszej firmy i nagle postawił takie wymagania, że szkoda pisać, później jeszcze napisał tyle słów, że musiałam go troszkę do pionu ustawić....Ech jak trudno radzić sobie czasem z personelem. Najgorsze jest to, że jako szkoleniowiec zdobył u nas doświadczenie i otworzył firmę w tym zakresie......Szkoda w ogóle pisać...

Martitka koszyczek cudny...

A ja się trochę źle czuję, nie wiem czy to przez stres czy co, ciężko mi się oddycha, brzuszek mi stwardniał i boli jak cholerka do tego w krzyżu taki ból, że hej......

Milusia akurat zamówiłam dwie firanki bo jednej mi sie nie oplacalo :P a ze w kuchni a dziwnie małe okno w stosunku do innych to zakupiłam, ale i tak musiałam skrócic. Ale jeszcze duzo musze porobic na świeta. No i firany musze wyprac w duzym pokoju i sypialni a to moj maz musi powiesic :)

M wrócił z pracy i zajął się Basią-jak fajnie-mała dzisiaj strasznie marudna, to przez ten katarek...
Już się nie mogę doczekać jutra-nerwy już się włączyły i przy okazji moje czarnowidztwo:dry:
Kasikz-gratuluję dziewczynki-cieszę się, że wszystko u Was dobrze-zaglądaj do nas częściej:tak:
Kassia-czyli płeć potwierdzona po raz drugi-super:-)
Shyla-ale szalejesz z tymi zakupami-śliczne ciuszki:happy2:
Milusia-powinnaś chyba trochę odpocząć-położyć się, jakaś muzyczka relaksacyjna:blink:
Martitka-bardzo podoba mi się ten koszyczek:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry