reklama

Sierpień 2010

reklama
witam się z wszystkimi!

my na razie nie mamy opcji na oddzielne pokoje bo nasz domek się buduje a my mieszkamy u teściów na pokoju więc maluszek będzie z nami, ja oglądałam takie łóżeczko z którego później można zrobić łóżko dla dziecka ,trzeba odkręcić boki i rozmiarem jest trochę większe bo 70 na 140.

Ostatnia edycja:
ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.

Milusia u mnie jest tak... mój M dużo pracuje w domu dlatego jeden pokój jest przeznaczony na biuro. Kurde przydałby się czwarty pokój :dry: No ale cóż. Na razie dzidziulka chcę mieć przy sobie w sypialni i tam już adaptuję dla niego kącik ;-) Oddzielny pokój (ten z biura) zrobimy jak maluch podrośnie i w drodze będzie druga niunia czyli mam nadzieję zanim Synuś skończy 2 latka :tak:
A może do tego czasu wygram w totka i uda mi się przenieść na obrzeża miasta do pięknego domku z ogrodem :-D

Lea
ja bym była ostrożna z tym termoforem - w ciąży nie powinno się takich rzeczy używać. Wyczytałam to w książce "W oczekiwaniu na dziecko". Może lepiej skonsultuj się z lekarzem??

Kasia proponuję zadzwonić do tego lekarza, bo jak ja miałam ostatnio robione takie usg to mój lekarz trzymał ten filmik w pamięci sprzętu. Może ten Twój gin też jeszcze nie wykasował??

GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT KOCHANE BRZUCHATKI :happy2:

Ostatnia edycja:
MArtuśka gratuluję córuni, ojejku jaki wysyp panienek:D:D:D

nom dzieki, aczkolwiek liczylismy na facecika :P. no ale to i tak nie na 100% bo sie strasznie nozkami zakrywała. poza tym najwazniejsze ze obie mamy sie wspaniale :-):-D
mamy już chyba nawet imie - na 90% Amanda, a jak nie to Sara lub Klaudia. zobaczymy jak sie urodzi, ktore bedzie najbardziej do Niej pasować :tak:

Hej

a propos balerinek to polecam zajrzec do Deichmanna - za 79zl mozna dostac takie proste, bez udziwnien, z miekkiej skorki. Ja rok temu kupilam sobie fioletowe, a teraz czarne. Bardzo wygodne.

radze uwazac na buty teraz, zwlaszcza balerinki, bo w ciazy okropnie 'siadają' stopy i łatwo sie nabawić płaskostopia i roznych bóli, wiec lepiej wydac więcej i wybierac te profilowane.

a tak w ogole to nareeeeeszcie czuć wiosnę w powietrzu, mimo że deszczyk popaduje :-D

ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.

Kasiu ciesze sie ze wszystko super i gratuluje 100 % dziewczynki .... buziaczki

super to łóżeczko :)

Witajcie dziewczyny.
Widze ze przygotowania pełną parą:-)Ja w sumie jeszcze trochę , bo dużo rzeczy mam już kupionych poprzednio. Ale i tak ciągnie:-)Pare rzeczy kupilam bo już nie mogłam sie oprzeć. :-D

Trzymajcie się cieplutko. Postaram się do was zagladac cześciej. Jesteśmy po połowkowym Pola dalej jest Pola i jest zdrową dziewczynką. Wrzuce zaraz jakieś zdjatko

no to gratuluję dziewczynki :)

Gartuluje córeczki

super te ciuszki :) ale mama szaleje :P

reklama
Wow, szalejecie dziewczyny:):):)

Milusia-swietny wybor:)
Shyla- lozeczko dla prawdziwej ksiezniczki
Pajka- Firaneczk slodziutkie
Kasia-gratuluje ksiezniczki
ALA wiem co czujesz, musisz byc dzielna i nei stresowac sie:(

Ja rowniez dzisiaj dokonalam zakupow i kupilam przesliczny koszyk na kosmetyki dla malenstwa:):)

Załączniki

• SP_A0214..jpg
    SP_A0214..jpg
    44 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry