Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale cóż. Na razie dzidziulka chcę mieć przy sobie w sypialni i tam już adaptuję dla niego kącik ;-) Oddzielny pokój (ten z biura) zrobimy jak maluch podrośnie i w drodze będzie druga niunia czyli mam nadzieję zanim Synuś skończy 2 latka 

MArtuśka gratuluję córuni, ojejku jaki wysyp panienek![]()

Hej
a propos balerinek to polecam zajrzec do Deichmanna - za 79zl mozna dostac takie proste, bez udziwnien, z miekkiej skorki. Ja rok temu kupilam sobie fioletowe, a teraz czarne. Bardzo wygodne.

ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.
Witajcie dziewczyny.
Widze ze przygotowania pełną parą:-)Ja w sumie jeszcze trochę , bo dużo rzeczy mam już kupionych poprzednio. Ale i tak ciągnie:-)Pare rzeczy kupilam bo już nie mogłam sie oprzeć.
Trzymajcie się cieplutko. Postaram się do was zagladac cześciej. Jesteśmy po połowkowym Pola dalej jest Pola i jest zdrową dziewczynką. Wrzuce zaraz jakieś zdjatko
ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.
Moje dzisiejsze zakupy dla malej księżniczki ;-)
rzeczy są używane ale jak nowe ;-)
aspirator do noska z firmy Nuk jest nowy :-)
Zobacz załącznik 231461Zobacz załącznik 231462Zobacz załącznik 231463Zobacz załącznik 231464Zobacz załącznik 231465Zobacz załącznik 231466Zobacz załącznik 231467Zobacz załącznik 231468