Witajcie słoneczka z rana;-);-)
Może najpierw odniosę się do Waszych wczorajszych informacji a potem napiszę co u mnie..
milusia83 wg OM 2 sierpień, wg USG 24 lipiec... oczywiście liczę na ten lipiec
pati1982 kochana na pewno sobie poradzisz:-) Ja w sumie miło wspominam remont, odbiór naszego mieszkania...na pewno nie będzie łatwo, bo cały czas okazuje się, że jeszcze czegoś potrzeba i pieniądze uciekają...a przecież dziecko wymaga dokładnie tego samego...ciągłe nieprzewidywalne wydatki...ja na szczęście już teraz mogę powiedzieć, że mieszkanie wykończone

Trwało to prawie dwa lata (ale to tylko dodatki) mieszkanie odebraliśmy w stanie deweloperskim i w ciągu 3/4 mieś doprowadziliśmy go do stanu nadającego się do mieszkania...

Nie jest łatwo, ale na pewno dasz sobie radę

sierpien8 zgodnie z prawem po macierzyńskim czy wychowawczym, pracodawca nie może Cię zwolnić!!!!!! Musi Cię zatrudnić, chyba przez 6 mieś nie może się Ciebie pozbyć...nawet jakby chciał...w dodatku jeśli wyrażasz chęć, że chcesz być teraz zatrudniona na pół etatu on musi przychylić się do Twojej prośby;-);-) więc tak łatwo nie można się nas pozbyć

martitka-26 piękne widoki masz za oknem... i oczywiście co do studiów to jestem pewna, że sobie poradzisz...wystarczy odpowiednia determinacja

TRZYMAM KCIUKI
kassia181 zdjęcia kurteczki poproszę

Alaa przede wszystkim gratuluje synka:-):-) Wiem, że niewiele moje słowa pomogą, ale jestem dobrej myśli...rozumiem, że jest Ci ciężko, ale masz kochającego męża, i razem jesteście z tym problemem i razem sobie z nim poradzicie...Wszystko będzie dobrze, ja na prawdę trzymam za Cibie kciuki...;-);-)
bonusowa kobitko nareszcie:-):-) Tęskno nam tu bez Ciebie

Czemu tak rzadko do nas zaglądasz?????? Dupkę ci przetrzepiemy

Najważniejsze, że szyjka zamknięta...
Gratuluję córeczki, po prostu same kobitki ostatnio nam tu wyskakują

Imię wybrane??
Niuunia co dwa tygodnie

Extra, ja jestem za, gdybym tylko nie musiała za to placic...
pochwal się zakupem, wrzuc zdjęcia:-)
Shiraa kochanie, gratuluje córeczki;-);-);-) Bosko, że wszystko jest w porządku...rewelacja, szczęsliwa mamusia;-);-) No i pochwal się imieniem jakie wybraliście?
A teraz WON do warzywniaka i jedz wszystko co najzdrowsze

Bogusia86 no to widzę, że termin 24 lipca mamy we dwie

Ale trzymam się mocno sierpniówek...;-)
Jejku już łóżeczko będziesz miała...extra, ja jeszcze mieś poczekam i też kupię bo już wytrzymać nie umiem...;-) Jak rozłożycie zrób nam zdjęcia...
zielona26 gratuluje udanej wizyty...
Kobitki po pierwsze wczorajsze moje wyjście na miasto baaardzo udane:-):-) Oczywiście zahaczyłam o lumpka i w załączniku prezentuje Wam moje zdobycze...Większość welurkowa, oprócz tych śpiochów w paski:-):-) ni i zapomniała dodać, że
to wszystko znowu 10 zł mnie kosztowało...
Balerinki również nabyte, są takie materiałowe, płaskie i kosztowały w BOTI 39,99

Mega wygodne więc dla mnie idealne...
Za chwilę wyskakuję do Katowic, do fryzjera i na pazurki...trzeba przed świętami się do porządku doprowadzić

i co najważniejsze
DZIŚ O 19.00 USG 4D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem tak zniecierpliwiona i szczęśliwa, że mnie rozpiera... trzymajcie za mnie kciuki...