Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ze nie odpiszę do każdej z osobna ale nie jestem po prostu w stanie 

test obciązenia glukozą zwany też krzywą cukrową polega na sprawdzeniu jak przyswaja cukier nasz organizm jak można to sprawdzić skoro nie zna się cukru na czczo który też jest jakimś punktem odniesienia poza tym jest to też jakiś sprawdzian tego czy można bezpiecznie podać taką ilość glukozy na dodatek ważne jest również stężenie tej glukozy dlatego dostaje sie to w kubeczku jednorazowym by nie było za bardzo rozcieńczone wysiłek może zafałszowac wynik więc raczej chodzenie odpada no i jakby tego było mało to możesz się różnie poczuć po wypiciu tej glukozy a co będzie jak będziesz sama w domu wypijesz i zasłabniesz

- gdzie robiłaś usg 3D?
Ja się dziś dowiedziałam co się dzieje w mojej firmie
i powiem wam że dobrze że poszłam teraz na L4 bo psychicznie bym tam teraz nie wytrzymała. Życzę Ci stresu jak najmniej i żeby szybko biegł czas do twojego zwolnienia.

czasami mam wrażenie że dziewczyny tu cały czas się zaharowują i nic nie odpoczywają, bardzo ładnie napisałaś że przecież nie o to w świętach chodzi, a nasze maluszki to prawdziwe małe cudziki:-)

jak poszlam do laboratorium to tak samo mi powiedzialy kobiety tam pracujące ale takze moglam przyjsc i one mogły mi rozpuscic.. w kazdym razie pojechalam tam i mi rozpuscily wypilam i potem dopiero pobrali mi krew..Dziewczyny mam pytanie: ja zbliżam się do 21 tyg i już kazali mi zrobić krzywą cukrową, ale powiedziała mi położna, że mam kupic w aptece 50g i sama w domu rozpuścić (wypić) a później iśc na pobranie krwi. też tak miałyście? bo ciagle myślałam ,że najpierw normalnie krew a potem wypić glukoze i drugi raz krew
robilam na wroclawskiej . to nowy gabinet, super sprzet a na dodatek doktor tez fajny. takze polecamWitam się wieczorową porą
Kassia181 gratuluję córeczki- gdzie robiłaś usg 3D?