Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i ja sie witam!!!!!!!!!!!
wyspana i w dobrym humorze. zapisalam sie do szkoly rodzenia i bardzo sie zdziwilam bo zajecia sa przez miesiac cztery razy w tygodniu po 2 godz- niezle nie? a szkola bezplatna. zaczynam 24 maja)))))))))
milego dnia
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
no wlanie kasiu to bedziemy razem chodzily do tej szkoly![]()
robilam na wroclawskiej . to nowy gabinet, super sprzet a na dodatek doktor tez fajny. takze polecam
mialam dzis dzien pelen wrazen- pierwszy kopniak, usg i padam na twarz. takze i ja mowie dobranoc!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkie sierpnióweczki i GRATULUJĘ wszystkim córeczek i syneczków
Ja jestem OGROMNIE zaskoczona wczorajszą wiadomością DZIEWCZYNKA- nadal nie mogę uwierzyć !
Zdjęcie wkleję oczywiście w odp. wątku. Z dzidzią wszystko ok. - jednak jesteśmy połączone
pępowiną dwu-naczyniową ! Już naczytałam się na necie /nie mogę przez to spać!/
no i nowy problemik siedzi w mojej główce ;( - która zresztą dosłownie PĘKA !!!
Życzę wszystkim miłego dnia , pomyślnych wizyt i dużo zdrówka![]()
Dzień dobry kobietki...
Ja dzis mialam spokojna noc , ale tak juz od godz czuje klucia w dolnej czesci brzucha ale sa do wytrzymania niewiem co bede dzis robic chyba wiekszosc dnia spedze w domu bo wczoraj to sie nalatalam :-)
Sierpien8- trzymam kciuki za wizyte - jak równie za wszytkie dzisiejszego dnia
a oto kilka ciuszkow jakie mam dla mojej ksiezniczki
Zobacz załącznik 231686Zobacz załącznik 231687Zobacz załącznik 231692
hej hej dziewczynkiależ dzisiaj okropna pogoda, u mnie pada od wczoraj
na szczęście dziś ostatni dzień w pracy, jutro mamy wolne
))) zaraz poczytam, co naskrobałyście od wczoraj.no i wydaje mi sie,że któraż z nas miała mieć wczoraj wizytę.... zaraz wszystko nadrobię
![]()
Witam dziewczynki!!!
ehtele jak wizytka??? bardzo mnie ciekawią Twoje wrażenia z 3D :-) także przybywaj i relacjonuj koniecznie
milusia Ty też koniecznie się melduj! wyczytałam, że w pracy źle się poczułaś i szybciutko mów, że wszystko jest w porząsiu.
sierpień8 podaj łapkę! ja też do 19 będę umierać z nerwów, podekscytowania i niecierpliwości...
Pajka ależ fajny ten ośrodek wynaleźliście... i cena jaka korzystna! aż pomyślałam, że może naciągnę mojego A na wyjazd... no ale my z gór w góry? trochę bez sensu
Ja mam dziś masę roboty... wreszcie muszę ruszyć dupcię i coś porobić. W prawdzie święta raczej spędzamy u rodziny - do nas pies z kulawą nogą nie zajrzy - no ale to świetny pretekst do zrobienia rzeczy, które leżą odłogiem już całe miesiące..... a nie chce mi się że szok.![]()
Czesc dziewczyny! No i znowu jestem do tylu. Ale kiepsko sie czuje i nie nadrobie was juz chyba. Dostalam dzisiaj w nocy ataku kolki nerkowejmyslam ze wgryze sie w sciany tak mnie bolalo ale do szpitala nie pojechalam balam sie
cala noc sie meczylam dopiero nad ranem troszke przeszlo. Kiedys juz przechodzilam przez to bo rodzilam kamyka i myslalam ze mam juz z tym spokoj a tu prosze po 5 latach znowu i to akurat teraz ale czytalam w necie to czesto sie zdarza w ciazy ... mam nadzieje ze teraz to tylko dzidzia gdzies uciska ale jak atak sie powtorzy to odrazu biegiem do lekarza. Zrobilam sobie cieply termofor przylozylam do nerki leze w wyrku i czekam
.
Buziam was kochane

Witajcie dziewczyny.
Widze ze przygotowania pełną parą:-)Ja w sumie jeszcze trochę , bo dużo rzeczy mam już kupionych poprzednio. Ale i tak ciągnie:-)Pare rzeczy kupilam bo już nie mogłam sie oprzeć.
Trzymajcie się cieplutko. Postaram się do was zagladac cześciej. Jesteśmy po połowkowym Pola dalej jest Pola i jest zdrową dziewczynką. Wrzuce zaraz jakieś zdjatko

ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.
Moje dzisiejsze zakupy dla malej księżniczki ;-)
rzeczy są używane ale jak nowe ;-)
aspirator do noska z firmy Nuk jest nowy :-)
Zobacz załącznik 231461Zobacz załącznik 231462Zobacz załącznik 231463Zobacz załącznik 231464Zobacz załącznik 231465Zobacz załącznik 231466Zobacz załącznik 231467Zobacz załącznik 231468

kassia181 gratuluje zdrowej córeczki :-) a filmik jeszcze pewno nie jeden będziesz mieć
Shyla Ty to jesteś mamuśka szalejąca
Pajkaa widze robisz bum na firanki - ładne, ladne
Dziewczyny mam pytanie: ja zbliżam się do 21 tyg i już kazali mi zrobić krzywą cukrową, ale powiedziała mi położna, że mam kupic w aptece 50g i sama w domu rozpuścić (wypić) a później iśc na pobranie krwi. też tak miałyście? bo ciagle myślałam ,że najpierw normalnie krew a potem wypić glukoze i drugi raz krew
(ale w przychodni mi powiedzieła,że wystarczy tylko po glukozie,a ja do niej,że lekarz kazał na czczo a później po obciążeniu i zrobiła tak jak ja chciałam)DZIEŃ DOBRY
Trzymajcie kciuki dziewczynki dzisiaj mam wizytę o 18tej.
Jak wrócę to dam znać;-)
kasia 181 gratuluję sierpniowej księżniczki:-)
;-)Witam wszystkie sierpnióweczki i GRATULUJĘ wszystkim córeczek i syneczków
Ja jestem OGROMNIE zaskoczona wczorajszą wiadomością DZIEWCZYNKA- nadal nie mogę uwierzyć !
Zdjęcie wkleję oczywiście w odp. wątku. Z dzidzią wszystko ok. - jednak jesteśmy połączone

Dzień dobry kobietki...
Ja dzis mialam spokojna noc , ale tak juz od godz czuje klucia w dolnej czesci brzucha ale sa do wytrzymania niewiem co bede dzis robic chyba wiekszosc dnia spedze w domu bo wczoraj to sie nalatalam :-)
Sierpien8- trzymam kciuki za wizyte - jak równie za wszytkie dzisiejszego dnia
a oto kilka ciuszkow jakie mam dla mojej ksiezniczki
Zobacz załącznik 231686Zobacz załącznik 231687Zobacz załącznik 231692
ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.
kassia181 gratuluje zdrowej córeczki :-) a filmik jeszcze pewno nie jeden będziesz mieć
Shyla Ty to jesteś mamuśka szalejąca
Pajkaa widze robisz bum na firanki - ładne, ladne
Dziewczyny mam pytanie: ja zbliżam się do 21 tyg i już kazali mi zrobić krzywą cukrową, ale powiedziała mi położna, że mam kupic w aptece 50g i sama w domu rozpuścić (wypić) a później iśc na pobranie krwi. też tak miałyście? bo ciagle myślałam ,że najpierw normalnie krew a potem wypić glukoze i drugi raz krew
Witam wszystkie sierpnióweczki i GRATULUJĘ wszystkim córeczek i syneczków

Marulka już zdaję relacje...
" no i oczywiście jajuszka wciąż tam są, więc Olek pozostaje Olkiem:-):-) Wszystkie narządy rozwijają się prawidłowo...wszystko zostało zmierzone...
Ciesze się, że jak u mnie wizyta udana....A płytka może zadziała na normalnym dvd? 
tatuś tez musi się wyspać przed pracą... a można zakupić takie elektryczne nianie...

Po prostu urocze... Oczywiście zakupy ciuszków znowu udane...;-);-)