Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kassia181 gratuluje zdrowej córeczki :-) a filmik jeszcze pewno nie jeden będziesz mieć
Shyla Ty to jesteś mamuśka szalejąca
Pajkaa widze robisz bum na firanki - ładne, ladne
Dziewczyny mam pytanie: ja zbliżam się do 21 tyg i już kazali mi zrobić krzywą cukrową, ale powiedziała mi położna, że mam kupic w aptece 50g i sama w domu rozpuścić (wypić) a później iśc na pobranie krwi. też tak miałyście? bo ciagle myślałam ,że najpierw normalnie krew a potem wypić glukoze i drugi raz krew
Witam wszystkie sierpnióweczki i GRATULUJĘ wszystkim córeczek i syneczków
Ja jestem OGROMNIE zaskoczona wczorajszą wiadomością DZIEWCZYNKA- nadal nie mogę uwierzyć !
Zdjęcie wkleję oczywiście w odp. wątku. Z dzidzią wszystko ok. - jednak jesteśmy połączone
pępowiną dwu-naczyniową ! Już naczytałam się na necie /nie mogę przez to spać!/
no i nowy problemik siedzi w mojej główce ;( - która zresztą dosłownie PĘKA !!!
Życzę wszystkim miłego dnia , pomyślnych wizyt i dużo zdrówka![]()

witajcie
u nas tez wszystko w porządku druga córcia rośnie (czyli w 13 tyg i 17 usg sie nie myliło ) we wtorek miala 450 g i wszytko tak jak trzeba.
Łożysko sie podniosło :-)
a twradnienie moze byc nasilone jednak..po cc :-( no nic nospa i lezeć
Cieszę się że i u Was dobrze
i nie brać złych scenariuszy do głowy wszystko będzie dobrze i tak tylko myślec.
MOja hemoglobina wynosi 15 troszke sporo..gin powiedzial ze jeszcze może byc że krew mam gestą..dobrze ze ten acard biore bo nie wiem jak by było bez niego.
teraz glukoza 50 g i keratynina
:-)

duży te Twój synuś :-) i super ze zdrowiutki :-)Witajcie kochane
Włąsnie mi się wszystko skasowało więc już wkurzona jestemMarulka już zdaję relacje...
No dobra...wizyta wczorajsza bardzo udana... Aleksander zdrowy i jak powiedział lekarz "do małych nie należy" no i oczywiście jajuszka wciąż tam są, więc Olek pozostaje Olkiem:-):-) Wszystkie narządy rozwijają się prawidłowo...wszystko zostało zmierzone...
Dzieciątko mierzy ok 25 cm...
Shyla jeżeli masz dużo miejsca do łóżko rewelacjaPo prostu urocze... Oczywiście zakupy ciuszków znowu udane...;-);-)
i ja sie witam!!!!!!!!!!!
wyspana i w dobrym humorze. zapisalam sie do szkoly rodzenia i bardzo sie zdziwilam bo zajecia sa przez miesiac cztery razy w tygodniu po 2 godz- niezle nie? a szkola bezplatna. zaczynam 24 maja)))))))))
milego dnia
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
witajcie
u nas tez wszystko w porządku druga córcia rośnie (czyli w 13 tyg i 17 usg sie nie myliło ) we wtorek miala 450 g i wszytko tak jak trzeba.
Łożysko sie podniosło :-)
a twradnienie moze byc nasilone jednak..po cc :-( no nic nospa i lezeć
Cieszę się że i u Was dobrze
i nie brać złych scenariuszy do głowy wszystko będzie dobrze i tak tylko myślec.
MOja hemoglobina wynosi 15 troszke sporo..gin powiedzial ze jeszcze może byc że krew mam gestą..dobrze ze ten acard biore bo nie wiem jak by było bez niego.
teraz glukoza 50 g i keratynina
dziewczyny to ja juz skolowana jestem moja lekarka chce mi tą glukoze zrobic dopiero w 26 tc? a Wy wszystkie juz macie tak wczesnie. Moja koleżanka też miała w 26 tc to ja nie wiem czy to badanie jest zależne od tc.
dziewczyny to ja juz skolowana jestem moja lekarka chce mi tą glukoze zrobic dopiero w 26 tc? a Wy wszystkie juz macie tak wczesnie. Moja koleżanka też miała w 26 tc to ja nie wiem czy to badanie jest zależne od tc.