reklama

Sierpień 2010

reklama
dziewczyny na zwykłym dvd plytka tez nie dziala. tridno- pogodzilam sie z tym- wazne ze widzielismy Nikole i ze jest wszystko dobrze.

ethele- gratuluje wizyty.
ola_ wazne ze z dzidzia ok a na 3d napewno wszytskiego sie dowiesz. dziwny ten lekarz ze tak olewa swoje pacjentki- ja bym mu chyba przygadala- no w koncuplacisz za to wizyte niemale pieniadze. ale najwazniejsze ze z dzidzia ok.

Olu... ja mogę Ci dać tel. do lekarza, który przyjmuje w spzitalu na Łubinowej w Katowicach...jestem jego pacjentką i płaciłam u niego 130 zl...
Nie wiem czy jeśli nie jesteś pacjentką będzie drożej...przesyłam ci kontakt na prv.
No ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa:)

Pajka no to w sumie faktycznie z Twojej perspektywy wyjazd do Ustronia wydaje się jeszcze bardzie absurdalny niż z mojej - ale skoro piszesz że to Wasze miejsce na Ziemi to granic nie ma - oby pobyt był udany co najmniej jak podróż poślubna :):):)

ehtele super, że wizyta udana.. a jak wrażenie samego usg w trójwymiarze? ja Oluś wyglądał? strasznie mnie to ciekawi :D zwłaszcza że jestem świeżutko przed swoją wizytą...

(oczywiście ze sprzątania nici póki co - siedzę przed kompem i pocieszam koleżankę która pokłóciła się z facetem... ktoś jeszcze chętny na terapię? psycholog-marulka zaprasza :P)

Pajka no to w sumie faktycznie z Twojej perspektywy wyjazd do Ustronia wydaje się jeszcze bardzie absurdalny niż z mojej - ale skoro piszesz że to Wasze miejsce na Ziemi to granic nie ma - oby pobyt był udany co najmniej jak podróż poślubna :):):)

ehtele super, że wizyta udana.. a jak wrażenie samego usg w trójwymiarze? ja Oluś wyglądał? strasznie mnie to ciekawi :D zwłaszcza że jestem świeżutko przed swoją wizytą...

(oczywiście ze sprzątania nici póki co - siedzę przed kompem i pocieszam koleżankę która pokłóciła się z facetem... ktoś jeszcze chętny na terapię? psycholog-marulka zaprasza :P)

Lubie to miejsce bo ma swój klimat :) i nie ma tam duzo ludzi i to jest plus mamy swoją restaurację i cukiernię :P robią pyszne naleśniki i aż na samą myśl aż mi ślinka cieknie :P oj i zawsze jest tam cudnie :) a teraz jakby nie było jedziemy w trójkę :)

Hej

jesli chodzi o obciazenie glukoza to ja mialam najpierw na czczo, potem 75g glukozy, 2h czekania i znowu krew.

A co do pokoikow dzieciecych to mimo, ze moja corcia ma swoj pokoj to pierwszy rok miala lozeczko w sypialni. Znacznie wygodniejsze, bo slyszelismy ja a w razie czego tylko na chwile z lozka sie podnosilismy, podawalismy smoczka i dalej spalismy. Nie chcialo mi sie latac do drugiego pokoju. Po roku spala juz u siebie, a teraz od roku gdzien i tak do nas w nocy przylazi i spi z nami. Ponoc taki okres, ze dzieci nie chca same spac w pokoju.
Drugie malenstwo tez bedzie najpierw w sypialni, ale z racji tego, ze bedzie juz rodzenstwo to planuje troche szybciej wyprowadzic do pokoju dzieciecego.

Kochana powiem Ci cudowne wrażenie... nie powiedzialabym, że powalające ale na prawdę niezwykłe...wejdź na watek usg to zobaczysz zdjęcia...:) Uważam, że jedna wizyta w 4d ok, ale kolejne bez sensu, za drogie mimo wszystko...

reklama
Hej dziewczynki :-) ale u nas dzisiaj pięknie. Jestem po badniu krzywej cukrowej - wypiłam w domu i pojechałam. Powiedzieli mi, że wcześniej miałam robioną glukoze, więc teraz wystarczyło przyjechać po wypicu-jutro wyniki oby było dobrze. Oczywiście od dziś jestem już na zwolenieniu sia la la :rofl2:

sierpien8 powodzenia i czekamy na relacje :-)
bogusia007 oj będziesz stroić tą swoją księżniczkę ;-)
ehtele wkońcu doczekaliśmy się relacji z wizyty. Fajnie, że wszystko jest oki i mały jest zdrowy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry