• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

reklama
Policzylam na szybko, ze lekarz musial mi plamienie policzyc jako okres skoro mam termin na 12 sierpnia. W L4 mam B wpisane, ale myslalam, ze musze jeszcze zaswiadczenie przyniesc bo u mnie w pr jedna juz jest na L4 i przyniosla kolo 6 tyg zaswiadczenie, ale dobrze wiedziec, ze tylko to B wystarczy:tak:Zaczne sie cos orientowac dzieki forum:-pA powiedzcie mi jak jest z premiami na L4 w ciazy?chodzi mi o takie swiateczne, czy za inwentaryzacje jesli pracowalam w tym czasie?

reklama
Witajcie dziewczęta!!!!!!!!!!!
Jestem bardzo szczęsliwa.... okazało się, że krwiaka nie mam a dzieciątko jest i jest już duże, serce bije mu jak szalone:P
Moja ciemna wydzielina ustała...:)Także widzę, że będę sierpnióweczką mimo wcześniejszych histerii heheh.
Spotkanie z lekarzem bylo krótkie, chciał tylko sprawdzic czy wszystko jest w porządku, a takie porządne długie bdanie będzie w poniedziałek:) Wtedy wrzucę zdjęcia... Jestem bardzo szczęśliwa... Lekarz dał mi duphaston sama nie wiem czy brać, bo przeczytałam na ulotce, że źle działa na watrobę i czasem u chłopców powoduje spodzictwo czyli taką chorobę siusiaczka...więc sama nie wiem co o tym myślicie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry