reklama

Sierpień 2010

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
pomozcie!!!!!!!!! co myslicie o tej komodzie- w takim kolorze mam szafe do pokoju malej
IKEA DREWNIANA KOMODA LEKSVIK 4 SZUFLADY OKAZJA! (987029106) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiu ja kocham rzeczy w tym klimacie...powiem szczerze, że jak remontowałam mieszkanie zrobiłam wszystko bradzo nowocześnie, a teraz marzą mi się meble z duszą, właśnie w stylu tej komody:)
Jest piękna i cena super...jedyne co się zastanawiam to dla mnie te 3 szuflady to za mało bo w komodzie muszę zmieścić wszystkie ubranka dziecka...:)
Ale jeżeli Ci to wystarcza to ja bez zastanowienia bym ją kupiła...

reklama
Kasiu ja kocham rzeczy w tym klimacie...powiem szczerze, że jak remontowałam mieszkanie zrobiłam wszystko bradzo nowocześnie, a teraz marzą mi się meble z duszą, właśnie w stylu tej komody:)
Jest piękna i cena super...jedyne co się zastanawiam to dla mnie te 3 szuflady to za mało bo w komodzie muszę zmieścić wszystkie ubranka dziecka...:)
Ale jeżeli Ci to wystarcza to ja bez zastanowienia bym ją kupiła...

mam do tego duza szafe - tez z polkami i ona bedzie tylko dla malej. takze komoda to bardziej jako dodatek. mysle ze wszytsko pomieszcze- dzieki za pomoc dziewczyny

Martuśka jak dobrze zrozumiałam to wychodzisz za mąż tak? gratuluje :happy: choć pewnie trochę Ci nie na rękę ten termin ale widzę że rodzinka naciska...kiedy dokładnie? przynajmniej będziesz miała z głowy :tak:

nie no ślub to nam bardzo na rękę właśnie :tak: chcielismy wziąć jeszcze przed sierpniem, (wiec 8. maja jak najbardziej pasuje) żeby mieć z głowy potem wszelkie formalności i w ogóle ułatwic sobie funkcjonowanie w tym kraju.
tylko rodzice nam trują o impreze po, no i oczywiscie o to, że czemu nie kościelny i to jest wkurzające :angry:
w zyciu bym slubu nie wziela ze wzgledu na rodzicow, bez przesady :szok:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
a u mnie sloneczko swieci ale jest troche zimno.
ja tez wybieram sie dzis na ploty do pracy- przy okazji zawioze kolejne zwolnienie.
od poniedzialku zaczynamy remont a juz mnie to przerasta. myslalam ze mam jakos finanse rozplanowane ale coz- w tym roku nowych drzwi nie bedziemy mieli- ale zato piekna lazienke i kuchne- cos za cos.

pajkaa super ze z tesciem wszytsko ok:)))))))))))
malagoniagratuluje przeprowadzki. a za ile sie wyprowadzacie?

ethele zycze udanych zakupow- po prosimy o zdjecia oczywiscie:)))))))))

pomozcie!!!!!!!!! co myslicie o tej komodzie- w takim kolorze mam szafe do pokoju malej
IKEA DREWNIANA KOMODA LEKSVIK 4 SZUFLADY OKAZJA! (987029106) - Aukcje internetowe Allegro

Zaczynamy mieszkać od 01 maja, a od 23 będziemy wszystko zwozić. Nie wiem, skąd tego tyle - jak tu się wprowadzałam, to największym zmartwieniem była komoda małej - olbrzymie, pojemne monstrum, nie wiem, czy teraz z nami pojedzie, a tu nagle się okazuje, że przez dwa lata trochę rzeczy przybyło...5 kartonów już można zabrać, ale to ulamek tego, co spakuję za tydzień z hakiem. Na miejscu są już talerze i garnki:D pierwszy zakup.
Co do spraw finansowych - ja jestem trochę podłamana - tysiąc rzeczy do kupienia dla dzidzi, tysiąc na mieszkanie - duperelki typu - suszarka na naczynia, patelnia, etc, ale tego jest strasznie dużo. A moje marzenia i plany sięgają daleko...ale nic to, pomalutku. Jak ruszymy, to jakoś już będzie.

Na plotach też byłam w pracy:), ale nie wchodziłam na górę, bo za dużo kobiet wyciągających ręce do brzucha, a ja ich nawet nie znam! Poza tym, spotkałam się z koleżanką, na tym mi zależąło, a na resztę przyjdzie czas.

Udanego dzionka!

ja w przeciagu roku wyprowadzalm sie ze szczecina do warszawy,a potem znowu do szczecina więc znam ten ból- zaczynając studia jechałam z jedną torba i kartonem z garnkiem i wałówką, a po 3 latach wyglądało to tak: plaeta 1x1x3m- z warszawy- dostawczak cały :D
w związku z przerowadzką do kawalerki- całe szczęscie to tylko dwa bloki dalej postanowiłam wyrzucic wszystko, co nie jest w zyciu konieczne.

Cześć dziewczynki!!!

U mnie pogoda pochmurna i zimniutko..brr...chcę pięknej słonecznej i ciepłej wiosny....

Cieszę się,że nie jestem jedyną osobą,która ma jakieś problemy,mniejsze większe, z teściami....uff...bo otaczały mnie osoby które w miarę jakoś sobie radzą.

U mnie chyba przyszedł czas żeby zastanawiać się nad zakupami dla dzidziusia...zrobiłam porządki w szafach i przeglądnełam ciuszki po synku,teraz czas na pokój i cały "osprzęt" , że się tak wyrażę :-)

reklama
Witam się i ja:)

KAssia
ciuszki rewelacja ja w maju zamienię się na prawdziwego ciucholandowego grzebalca:D:D:D Zobaczysz, że remoncik się uda, ale wiadomo remont to pochłaniacz pieniędzy, jak robiliśmy remont u mamy Darka to tak 20 tys nie wiadomo na co poszło, wchłonęły się po prostu:D co do komody to ja bym postawiła na nieco większą, ale piszesz, że masz jeszcze szafę więc chyba powinna wystarczyć:) Ogólnie śliczna:)

Sudestra kochana gratuluję córusi:):):)
Pajka cieszę się bardzo z wiadomości o teściu, trzymam kciuki żeby mąż nie miał świnki bo u mężczyzn dojrzałych jest niebezpieczna. No i kochana gratuluję 6 miesiąca:D:D:D

Marulka
u mnie też taka pogoda, ze ledwo się zwlekam z wyrka:(

Ehtele udanego grzebulowania:D pochwal się potem zakupami:D

Paula ja bym zjadła takiego naleśniczka, ale z dżemikiem:D:D:D

Martuśka mam nadzieję, że wszystkie przygotowania pójdą jak po maśle:)

Malagonia och jak ja rozumiem ten problem, też nic nie mamy:D Zaczynamy od zera, na razie tylko lodówka, kuchenka i łóżko, a tyle rzeczy jest potrzebnych:D nie tylko dla nas, ale i dla dzidziulka, ale wiem, że nasi rodzice gdy kiedyś się wprowadzali też zaczynali od zera i pomalutku, stopniowo dawali sobie radę:):):) Trzymam kciuki żeby wszystko wam się udało:)

Pozdrawiam was kobietki i miłego dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry