reklama

Sierpień 2010

reklama
ojoj, niefajnie z tymi papierkami :/
a od ilu zaczynalas? bo ja nie wiem wlasnie, ale cos koło 74 pewnie..ale nie wiem..nie mierzylam sie od ponad roku :-p a szkoda bo mialabym jakis obraz, a tak..

hehe, no ja też :-D
modle sie tylko, zeby wejsc w sukienke na ślub :-p mam nadzieje, ze w te 3,5 tygodnia aż tyle mi nie przybedzie, od jakiegos tygodnia stoje na szczescie i mam nadzieje, ze tak zostanie poki co..
dobranocka

Dzień dobry wszystkim:)

Kolejny dzień bliżej do wyprowadzki, yupi!

Życzę miłego dnia wszystkim:)

Jeszcze raz teściowa powie mi do dziecka "cio, duzia, dziefczinka, etc", a kopnę ją w rzyć. Znaczy nie kopnę, ale będę bardzo zła;/

o rany wspolczuje Malagoniu.. na szczescie u mnie mieszkanie z tesciowa nie wchodzi w gre, mieszkamy 400km od rodzinki i mysle, ze to optymalna odleglosc :-D
chyba cos Ci źle suwaczek wylicza, bo niemozliwe, zeby na tym etapie zostalo Ci jeszcze 145 dni.

witam sie i ja :)
moj mąż idzie dzisiaj do lekarza mam nadzieje, ze to jednak nie świnka.
Ja jestem przeziębiona i cos mnie trafi bo byłam zdrowa cały tydzień masakra jakaś
Teść nie ma przerzutów <jupi> wiec jest duża radość.
Idę zaraz kupić tapety do pokoiku dziecięcego :P
życzę miłego dzionka. Oh moja wizyta już 20 kwietnia znowu zobacze małego :P
Jupii i zaczęłam 6 miesiąc :))

reklama
witam się i ja!
u mnie pogoda taka, że nic tylko sobie suchą bułką żyły podciąć... wiosna się pomyliła i zamiast niej przyszła jesień :baffled:

Byłam przebiegła i wczoraj wieczorkiem nadrobiłam Was troszkę i dziś już miałam malutko do doczytania :-p;-):-) niezła ze mnie lisica co? hehe..

nie wiem jak Wy, ale ja mam wrażenie, że zaraz mnie rozpruje na pół - tak strasznie czuję się pelna, wielka i ciężka że masakra....

Pajka trzymam kciuki za męża, super że z teściem wsio ok...

malagonia grunt to optymizm :-) a teściowe, choćby najmilsze i tak zawsze "coś" w nich jest takiego co wkurza...

martuśka a rozumiem że sukienkę już masz? jak w efekcie rozwiązaliście kwestie "wesela"? bo nie pamiętam.... ;-):zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry