reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Pajka Strasznie fajny ten ręcznik:)))

Idę pod prysznic, wysmarować brzucholek iiii lulusiu, najspokojniej na świecie od dawien dawna:)

Ja niestety nadal wstaję raz w nocy na siusiu, bezustannie, w ogóle mogę sikać ciągle, we wszystkich marketach itp. Wuceciki są moje:)))
Mamuski życzę Wam samych kolorowych snów!!!!!

reklama
foka jest the best:p

jak ją zobaczyłam mowie biore:p 19 zł kosztowąła no i śpiochy są po 9 zł tzn pajacyki :) wiec tez sie opłaca bo normalnie gdzies kolo 16 zl kosztują

Pajka Strasznie fajny ten ręcznik:)))

Idę pod prysznic, wysmarować brzucholek iiii lulusiu, najspokojniej na świecie od dawien dawna:)

Ja niestety nadal wstaję raz w nocy na siusiu, bezustannie, w ogóle mogę sikać ciągle, we wszystkich marketach itp. Wuceciki są moje:)))
Mamuski życzę Wam samych kolorowych snów!!!!!

ja tez wędruje a jak wstaje to moj maz na rowne nogi ze mną i sie pyta cos sie dzieje a ja nie siku ide jak co noc :)

ja też juz sie zegnam

dobranoc! jutro o 6:00 Jas odbiera swoją siostrę z nocnego pociągu i spędzamy wspólnie weekend. także mnie nie będzie przez ten czas :) miłego Wszystkim życzę i spokoju!

ja tez juz mam wszystko prawie... oprocz poscieli do kolyski bo do lozeczka normalnego juz mam.... a ciuszkow....normalnie juz mi sie nie mieszcza w szafie.... ale ja juz tak mam uwielbiam zakupki a tu u nas na wyprzedazach za grosze kupuje....
Aga_Natalia a no calkiem blisko mieszkasz :)
dobrej nocki zycze :)

Witam piatkowo ;)
Noc nie przespana, o 6 rano poleciała mi krew z nosa normalnie tragedia :(
To nie pierwszy raz...
W październiku zeszłego roku ,przybłąkał sie do mnie jeden jeż , którym sie zaopiekowałam dawałam jeść, miał domek w ogrodzie, a dziś znalazłam tam cala rodzinę jeży:-D

Ostatnia edycja:
r2rl6x.jpg
Witam, a oto mój pierwszy, nowy nabytek dla Alanka:)
Niestety nie umię wstawić większego, bo to z telefonu.

Dziewczynki jak mam pisać, abym miała buźki do wklejania w tekstach???? Widzę, ze niektóre z Was wstawiają, a ja nie mam tej opcji:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry