reklama

Sierpień 2010

reklama
kurcze, ciężko mi teraz cokolwiek robić , czuje sie jakby to dotyczyło mnie - może nie zupełnie , ale odczuwam to na jakiś swój sposób :(

Ostatnia edycja:
No nie mogę :-(
Przed chwila dostałam wiadomość , moja koleżanka urodziła martwe bliźniaki w 7 miesiącu ciąży :-(
Shyla to straszne co piszesz:(, pewnie z czasem dowiesz się co było przyczyną, napisz, bo naprawdę to już taki miesiąc ciązy, ze wydawałoby się, że gdyby coś to z dziećmi sobie poradzą w szpitalu, a tu taka smutna wiadomość.... jeszcze oba bilźniaki:(

cayra1984 ona wcześniej leżała w szpitalu bo miała Hipotrofie płodu :( i była na obserwacji...potem wszystko niby wskazywało dobrze a dziś urodziła martwe nie wiem czemu, ona nie chce z nikim rozmawiać :( jak dojdzie do siebie postaram sie do niej jakoś dotrzeć...
Bambusia sama jestem ciekawa co było przyczyna...

reklama
Witam dziewczynki :happy:

Shyla to straszne, bardzo współczuje koleżance :-( przykro mi....

kolumnea wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrowego dzieciątka i mało dolegliwości :blink:

widzę że temat wózków...ja mam wózek po Kacperku MIKADO Dyscavery przy Kacperku się sprawdził szczególnie jego duże pompowane koła bo Kacper urodził się w zimie :tak: teraz miałam kupić nowy ale cały czas się zastanawiam czy jest sens, ten wygląda jak nowy, ma też spacerówkę :tak: a tak jak piszecie lepiej zainwestować później w fajną spacerówkę :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry