reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajeczko sucha skóra to niestety nie jest problem tylko od zewnątrz, główną przyczyną suchej skóry jest niedobór witaminki A, ona odpowiada za nieprawidłowe rogowacenie. Ale z mojej własnej autopsji wiem, że bardzo dobrze działa neutrogena - czerwona, naprawdę na długo nawilża skórę i nie podrażnia (jeżeli w ogóle piszemy o półce drogeryjnej).Jeżeli chodzi o kosmetyki apteczne polecam Lipikar balsam La Roche Posay, działa rewelacyjnie. To do ciała.

Nie wiem czy chodzi o ciałko czy buźkę:)?

No nie mogę :-(
Przed chwila dostałam wiadomość , moja koleżanka urodziła martwe bliźniaki w 7 miesiącu ciąży :-(

bardzo mi szkoda Twojej koleżanki, moja koleżanka też to przeszła... Dokładnie w 7 miesiącu urodziła martwego synka... Więc wiem jak się czujesz i jak ciężko jest Twojej koleżance... Moja koleżanka dowiedziała się, że Damian był martwy już 2 tygodnie, a ruchy które czuła to ruchy macicy... To straszne co im się stało, najgorsze jest to, że w tym stadium ciąży mają normalny poród, a dziecko jest całkowicie wykształcone :sad::sad::sad:
Aż mam łzy w oczach bo przypomniałam sobie Gosię... Jak Ona w tedy była nieszczęśliwa, teraz ma już dwójkę pięknych zdrowych dzieci,a ja zostałam chrzestną Sylwi (miałam być chrzestną Damiana :-( )

Pajeczko sucha skóra to niestety nie jest problem tylko od zewnątrz, główną przyczyną suchej skóry jest niedobór witaminki A, ona odpowiada za nieprawidłowe rogowacenie. Ale z mojej własnej autopsji wiem, że bardzo dobrze działa neutrogena - czerwona, naprawdę na długo nawilża skórę i nie podrażnia (jeżeli w ogóle piszemy o półce drogeryjnej).Jeżeli chodzi o kosmetyki apteczne polecam Lipikar balsam La Roche Posay, działa rewelacyjnie. To do ciała.

Nie wiem czy chodzi o ciałko czy buźkę:)?

Milusiu o cale ciało, ale ogólnie jestem jeszcze alergikiem :) tzn dostaje prawie na wszystko uczulenie
i ten preparat kupie w aptece?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
La Roche Posay kupisz w aptece, ale często sprzedawcy na allegro mają naprawdę dobre promocje. Jest on głównie dla alergików - mnie też wszystko uczula, jest pozbawiony zapachu i na bardzo długo wystarcza.
Neutrogena - czerwona jest też bardzo dobra i tańsza.

Bogusiu to mnie tymi ruchami macicy nastraszyłaś.....

shyla przykro mi z powodu koleżanki to jakaś masakra jest:(

ja już po obiadku teraz leżę i zdycham bo tak się najadłam kalafiorek, jajko sadzone i ziemniaczki duszone pycha:-D
byłam dziś na łowach w lumpku kupiłam dwa bodziaki dla małego jeden z krótkim drugi z długim rękawem, i dla siebie fajne bojówki takie już na cieplejsze dni ,właśnie teściówka mi je skraca na 3/4:-).

jutro w domu mamy małą imprezkę chrześniaczka mojego męża Zosia ma 3 latka, więc ciotka znów się obje słodkościami:) yupi, a niestety jak się ostatnio ważyłam to mam już 8 kilo do przodu:baffled:

La Roche Posay kupisz w aptece, ale często sprzedawcy na allegro mają naprawdę dobre promocje. Jest on głównie dla alergików - mnie też wszystko uczula, jest pozbawiony zapachu i na bardzo długo wystarcza.
Neutrogena - czerwona jest też bardzo dobra i tańsza.

Neutrogena już stosowałam i nie pomoglo dlatego chciałam cos innego wypróbować - muszę zerknąć na allegro

reklama
kolumnea-ale musiałaś naczytać się dziękując każdej za życzenia.Fajnie jak tak dużo dostanie się życzeń.Ja tak dostałam w zeszłym roku na nk-dosłownie szok,nigdy tyle na dostałam nawet w realu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry