reklama

Sierpień 2010

I ja mówię dzień doberek.:-)
Potwierdzam słowa Bombusi, że w Łodzi piękna pogoda :-), choć bywało i tak, że w centrum inaczej i na retkini inaczej ;-), ale teraz najważniejsze, że słoneczko świeci i tu i tu. :-D
Ja siedzę przed talerzem ze śniadaniem, bo dopiero nie dawno wstałam, a zanim je zjem muszę swoje odczekać :confused2: Biorę te tabletki na tarczycę, a je mam brać na czczo ok. pół godzinki przed śniadaniem, tylko, że ja zawsze pierwsze co jak wstałam to zaglądałam do lodówki ;-) Nawet nie wiecie jakie to ciężkie, jak te kanapeczki tak pachną :sorry:
Miłego dzionka życzę :-)

reklama
Witam i ja w słoneczną sobotę ;)
Słonko świeci ogród zielony, kwiatki mi pięknie kwitną no i mamy 20 stopni ;D
Zaraz jadę z rodzinka na miasto no i do fryzjera ;D
milej soboty życzę ;););)

I Ja się witam w ten słoneczny dzień :-)
dzisiaj we Wrocławiu cudowne słoneczko, ale dość chłodno. Już posprzątaliśmy mieszkanko teraz M poszedł autko umyć jak co sobotę, bo to jego hobby (dbanie o auto ;-) )A Ja zaraz z mamą i pieskiem na spacerek idziemy ;-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

Witam:)
Wstałam o 9, zjadłam śniadanko, pozmywałam naczynia, pooglądałam tv, posłuchałam o pyle i o żałobie i teraz przyszłam do Was:rofl2:
nie wiem co dzisiaj robić, chyba wezmę rzeczy na obiad i pojedziemy do babci bo Kituś tęskni (od wczoraj jest u babci), a po obiadku pójdziemy na spacer do lasuuuu:-)

Co do Kitka, no jaki numer wczoraj był... dzwonię do babci jak on tam się czuję, a ona mówi, że chyba go spaliła w piecu:eek::eek::eek: mówię "ZE COOOO???":no:
a ona mówi" no miałam śmieci w reklamówce, zawiązałam i poszłam spalic do pieca... wracam i kota nie ma!!! chyba go spaliłam w tej reklamówce..."
mówie "szukaj go!!!" no i szuka szuka, patrzy, woła, mruczy, znowu woła, krzyczy, wyciaga jedzenie, itd... i nagle słyszę " o Ty chole*o jaśnista, żeś się przy kaloryferze położył!":-p:-D:laugh2::rofl2:
no i Kituś widać niezły jajcarz, bo zasnął w cieple i miał wszystko gdzieś:rofl2::rofl2::rofl2:
pojadę go dzisiaj wyściskać bo jakoś tak pusto wieczorem w domu było... nikt nie chodził, nie wołał jedzenia, nie miział sie, ehhh.....

Witam:)
Wstałam o 9, zjadłam śniadanko, pozmywałam naczynia, pooglądałam tv, posłuchałam o pyle i o żałobie i teraz przyszłam do Was:rofl2:
nie wiem co dzisiaj robić, chyba wezmę rzeczy na obiad i pojedziemy do babci bo Kituś tęskni (od wczoraj jest u babci), a po obiadku pójdziemy na spacer do lasuuuu:-)

Co do Kitka, no jaki numer wczoraj był... dzwonię do babci jak on tam się czuję, a ona mówi, że chyba go spaliła w piecu:eek::eek::eek: mówię "ZE COOOO???":no:
a ona mówi" no miałam śmieci w reklamówce, zawiązałam i poszłam spalic do pieca... wracam i kota nie ma!!! chyba go spaliłam w tej reklamówce..."
mówie "szukaj go!!!" no i szuka szuka, patrzy, woła, mruczy, znowu woła, krzyczy, wyciaga jedzenie, itd... i nagle słyszę " o Ty chole*o jaśnista, żeś się przy kaloryferze położył!":-p:-D:laugh2::rofl2:
no i Kituś widać niezły jajcarz, bo zasnął w cieple i miał wszystko gdzieś:rofl2::rofl2::rofl2:
pojadę go dzisiaj wyściskać bo jakoś tak pusto wieczorem w domu było... nikt nie chodził, nie wołał jedzenia, nie miział sie, ehhh.....

dobry ten Kituś :) a musiałaś go zostawić u babci, czy z powodu ciaży? Boshe ja już 1/4 ciasta zjadłam :P

Z powodu ciąży.... ma dopiero pół roku, i babcię zna od tego czasu bo była z nami cała zimę... więc tylko zmienił miejsce bytowania.. nie chciałabym żeby był przy dziecku...

ja zjadłam juz 6 krówek:)
a wczoraj to już w ogóle przesadziłam...
najpierw poszły w ruch truskawki, potem kapusta kiszona, potem dwa batony z toffi i lizak grający (taki wiecie, co w dzieciństwie się jadło, mam do nich słabość a są w tylko jednym sklepie gdzie znalazłam), potem kilka krówek przegryzłam 6 ogórkami konserwowanymi, więcej grzechów nie pamiętam.... nie żałuję:)

Ja mam już pół czekolady za sobą ;-)

no proszę dajemy rade :P ja musze uważać bo to m na jutro dla gości zostać :P
dziewczyny powiedzcie kupiłam taki bukiet dla teścia chyba pasuje na 63 lata no nie??
douec8.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry