reklama

Sierpień 2010

reklama
przynieś kiełbachy i pieczone źmioki:)))!!!!!

Pajka no jasne że pasuje:) a najlepszy prezent to mu rosnie dopiero;P

ps. ja znowu o jedzeniu.... jak pojadę na porodówkę to nie będą krzyczeć "ona rodzi!!! szybko na sale" tylko "ona rodziii!!! robimy salę tu bo w drzwiach się nie mieści!!1"

hahaha:)

Nie będzie aż tak źle, Ciamajdko :-) Nie my pierwsze i nie ostatnie na porodówce ;-)

Pajkaa, bukiet bardzo ładny :-)

Ja też chcę na ognisko... uwielbiam kiełbaski pieczone w ogniu....

dzięki dziewczyny ceny kwiatów ciętych to koszmar :)
nie kupilismy teściowi prezentu bo on zawsze sobie sam wybiera a teraz z powodu tej choroby nawet nie miał glowy, zeby gdziekolwiek z mężem jechać a myśmy tylko chcieli, zeby tych przerzutów nie było.
Jestem ciekawa co mój mąż powie :P na bukiecik:P

Ciamajdko ja się cieszylam, ze mało tyje, a teraz waże 67 kg czyli od początku ciąży przybyło mi 5 kg :) no, ale jakby nie patrzec przed ciążą ważyłam 67 kg (bo schudłam 5 kg na początku) czyli w sumie nie przytyłam nic :P

Pajkaa piękny bukiecik :-) a najlepszym prezentem dla teścia będzie wnuczek :tak: no i to że wyniki dobre i teść jest zdrowy :tak:

Ciamajdka dobre z tym kotem było!!! :-D dobrze że go babcia nie spaliła!
no to apetyt masz kobieto niezły ;-):tak::-)

Ja poprasowałam, jeszcze jedno pranie się pierze...teraz zrobię sobie herbatkę z cytryną i miętą i zjem kawałek ciasta :happy:

Miłego dnia dziewczynki Wam życzę :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:)
Piekny dzionek mamy:-) az sie chce zyc:tak:
Ja juz zrobiłam rundke po miescie i byłam u dermatolog- wszytko oki, zmiany skórne bardzo ładnie i szybko znikaja po tym pudrze płynnym.
ĸozystajac z okazji ze byłam w centrum miasta zaszłam do Smyka poogladac ciuszki i takie tam. Mówie wam dziewczyny jakie booooskie sa ze az sie rozpływam!!!!!!!!! CUDENKA!!!! A jakie ceny.... masakra.... Kupiła bym cos takiego ładniusiego.... chociaz z jeden komplecik na wyjscia jakies. Pomysle:tak:

Moje malenstwo dzis spokojne ale wczoraj dawało czadu:-D cały dzien:-D

Pajkaa piękny bukiecik:tak:
Ciamajdka apetyt dopisuje widze:) ja nie mam takich zachcianek.... chociaz wczoraj o 21 zamaniło mi sie naleśników:-) ale pyyyyyycha były:) A z kotkiem sytuacja smieszna;-) choc pewnie w trakcie jej rozgrywania nie było wam do smiechu.

Czas robic obiadek:) miłego dnia zycze:-)

ja dziewczynki idę się szykować na urodzinki a troszke mi to zajmie :P
mieszkanko posprzątałam już do końca - wreszcie :P piękna pogoda wiec nic mi się nie chce:P
życzę udanej soboty:)

Trochę porządków zrobiłam i idę się trochę położyć :tak:

Pajeczko, bukiecik bardzo ładny :tak:

Ależ ja mam ochotę na coś słodkiego, a muszę ograniczyć :-(...pocieszam sie myślą, że wszystko dla mojego Skarba w brzuszku i daję radę :tak: :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry