• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

reklama
Co do tych butelek- moja mała nie chciała z nich pić, w późniejszym okresie nie potrafiła nawt chwycić. Była głodna,płakała ale nie piła z tomme tippie.
Zostałyśmy przy Avencie. Dla najmniejszej też kupię Avent,szczególnie że mam dwa laktatory tej firmy i pasują do butelek.
polianno - jaki masz laktator ręczny czy elektroniczny ?
chcę kupić avent-u - tylko zastanawiam się który ?- elektroniczny jest trochę droższy od ręcznego ale zapewne wygodniejszy ?

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane

Spokojnie tu jak zwykle w weekend więc wiele do nadrobienia nie miałam:-):-)

Ja dziś na obiadek zrobiłam lasagnię:-p:-p Trochę nie niedzielyn obiad ale mąż sobie zażyczył więc zrobiłam:-D:-D

A ja dziś troszkę zakupów zrobiłam na allegro dla maleństwa...linki wrzucam na wątku o zakupach...
a tutaj mogę powiedzieć, że zdecydowałam się na smoczki i butelki tomme tippee. Mam nadzieję, że któraś z Was używała i może potwierdzić mój wybór:tak: Generalnie mają dobre opinie...co Wy myślicie...
Tippee BUTELKA 260 ml 2 SZT 0% Bisphenolu+SMOCZKI (990350619) - Aukcje internetowe Allegro

Z rzeczy dla dzieciątka zostały mi w sumie kosmetyki...czapeczki i skarpetki...
w przyszłym mieś łóżeczko z kompletami pościeli przewijakiem imam wsio:-D:-D:-D
mam też ręczniczki (bo w Auchanie pięknej foczki już nie było) cen wyższa, ale zwróćcie uwagę na rozmiar 100x100 wcześniej o tym nie myślałam ale podobno (wczoraj koleżanka mamuśka mi to doradziła) dobrze jak jest większe...bo dzieciątka z tych 76x76 szybko wyrastają...;-)
OKRYCIE KĄPIELOWE wielkie BABYONO 100x100 new (999036251) - Aukcje internetowe Allegro

Ja przy Natalii wypróbowałam wszystkie rodzaje butelek. Z żadnej nie chciała, tylko pierś. To była masakra, aż w końcu zaskoczyła Tomme Tippee.
Każde dzieciątko jest inne, ale u nas się sprawdziły.

Witam, na początku chciałam się przywitać (nie wiem, czy dobrze trafiłam - jeśli nie, to mam nadzieję, że wybaczycie ;)). Mam na imię Agnieszka (wiek - 28). Na wasze forum trafiłam już jakiś czas temu, ale od niedawna śledzę je uważniej :) Jestem w 22 tygodniu ciąży z terminem na 22 sierpnia 2010. Jeszcze nie wiem jak powstawiać suwaczek, ale mam nadzieję, że niedługo rozgryzę to wszystko :)
Pozdrawiam

witaj wśród sierpniówek
a u mnie humor nie tego :( jest mi źle wyć mi się chce a żyć w ogóle:( nie bede Wam tutaj smęciła pojawię sie jak humor będzie lepszy...
buziaczki

Aguś1981 bardzo dobrze trafiłaś :-) Witaj wśród Sierpniówek :-) A powiedz coś o sobie? To Twoje pierwsza ciąża? Masz już pomysł na imię dla córeczki?

Pajkaa Od tego tu jesteśmy żeby pocieszać i radzić (o ile umiemy;-)) więc nie uciekaj jak masz zły humor tylko wykrzycz się w klawiaturę :-)

A Ja miałam bardzo aktywny weekend, wczoraj długie spacerki, dzisiaj też :-) Piękna pogodę mieliśmy na weekend trzeba było więc z Niej skorzystać :-)

A jutro mam wizyte u ginka i znowu zobaczę moją małą gwiazdeczkę :-D Hura!!!!

może cosik uda mi się choć na szybko napisać
Pajeczko oby humor jednak wrócił :tak:
ehtele ja używałam TT i byłam bardzo zadowolona moja córcia chętnie z nich piła i do dzisiaj mleczko jeszcze z butelki pije :sorry2:naprawdę są trwałe i u mnie się sprawdziły co do okryć kąpielowych to pisałam gdziesik na początku żeby jednak zwracać uwagę właśnie na te większe my do dzisiaj używamy tych w rozmairze 100x100 cm a córcia do drobniaczków nie należy :tak:
Shyla bardzo mi przykro i wiem że nie da się o tym nie myśleć :-(
witam wszystkie nowe sierpnióweczki :tak:oj przybywa nas przybywa

Pajkaa ja tez nie mam humoru niestety :(

Ja już mowie dobranoc, jutro mam wizytę u lekarza także trzeba sie przygotować...oprocz tego mnóstwo innych terminów...
słodkich snów

Aguś1981 witamy i zapraszamy...może napiszesz coś więcej o sobie. To Twoje pierwsze dzieciątko? Pracujesz czy już na l4? :-):-)

Bogusia86 udanego podglądania Twojej gwiazdeczki życzę:-D:-D

Puchatka no widzisz a przeoczyłam wcześniej Twoją wypowiedź:-p A to pewnie dlatego że nie byłam na etapie zakupów...ale dzięki za komentarz o butelkach;-)

Shyla kciuki zaciśnięte za Twoją jutrzejszą wizytę;-);-) i głowa do góry:-p:-p

Pajeczko mam nadzieję, że Twój podły humor nie jest spowodowany tym, że ktoś konkretnie Cię wkurzył tylko tak po prostu...;-);-) Jutro będzie lepiej...:-)

a co butelek to właśnie ile dzieci tyle opinii, ja właśnie dużo o Avencie się naczytałam, że twarde, że dzieci nie chcą z nich pić dlatego wzięłam te...nie przyjmą się to kupię inne:sorry2::sorry2:

reklama
Piekny dzionek dzisiaj był:tak: spacerek bardzo przyjemny ale duuuzo ludzi było dzis nad zalewem i w lesie z dziecmi. Dzieki temu pooogladałam sobie wózki:) i doszlismy do wniosku z moim Skarbusiem ze kupimy jednak 3w1 a nie wielofunkcyjny. Nie ma co oszczedzac na wózku (i moze któraś babcia sie dołozy bo u nas taki zwyczaj jest)- oczywiscie bez szaleństw;-)

Aguś witamy serdecznie:) skad jestes? Napisz coś o sobie wiecej:tak:

Pajkaa nie martw sie, jutro bedzie lepszy humorek:tak:

Bogusia86, Shyla też mam jutro wizytke:-D i USG połówkowe już nie mogę sie doczekać!!!!! JUPI!!! Ale szybko leci ten czas;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry