martuśka85
http://psychozytywnie.pl
o rany, nie wiedzialam ze posciel tyle kosztuje 
w kazdym razie jest przeslodka :-)

w kazdym razie jest przeslodka :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

shyla ja też wiem, że laktator przy nawale to kiepski pomysł... dlatego nie kupuję. Przy nawale lepiej masować piersi pod prysznicem żeby zapobiec zastojom, a nie odciągać zachęcając tym samym cycuchy do dalszej produkcji![]()
wow, laski Wasza wiedza jest imponująca
ja chce maaaaaaj i ma byc cieplusio 8. 
Ból jest niesamowity to prawda, mi znów lekarka niestety kazała zasuszyć pokarm , bo brałam antybiotyki przy czym dziecko nie mogło być karmioneshyla to właśnie podczas masażu pod prysznicem ten nadmiar sobie wypłynie, a nie będzie drażniony sutek i pierś nie będzie wiedziała, że ma produkować więcejprzetrenowałam na sobie i wiem, że warto nawet przy zapaleniu piersi przemóc się i masować obolałą pierś... przynosi to ulgę na dłużej niż odciąganie laktatorem... a przy zastojach koleżanki poleciły mi rozbijanie tego miejsca gdzie jest zastój (widać to bo jest zaczerwienione i bolesne) i też przetrenowałam to na własnych piersiach. Prysznic koił najbardziej i mleko tak szybko nie napływało jak po ciągnięciu laktatorem.