Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my mamy tak, ze wszyscy pracownicy mają podstawowe ubezpieczenie ale w prywatnej firmie i tam 30 zł płaci zakład pracy. A potem mogę sobie wykupić dodatkowych lekarzy. I zastanawiam się czy mi to co wszyscy pracownyct mają będzie płacil czy to też mi zabiorą. Bo np mam tam medycyne pracy.Pajkoo dodatkowe te płatne? To będziesz pewnie musiała przynosic kaske do firmy bo z wynagrodzenia Ci juz nie odejma..bo go nie bedzie . Chyba że szef Ci gratis zrobi ;-)
U mnie mąż pracuje w tej samej firmie dlatego jemu odtracaja nasze dwie składki.

choć to i tak malutko z takim szkrabkiem małym 
będziesz miała teraz parkę - moje marzenie 
pajka na pewno to będziesz musiała sobie opłacić sama, w przeciwnym wypadku zostaniesz wyłączona z ubezpieczenia grupowego.. dodam jeszcze, że przy ubezpieczeniu jakimkolwiek, zakład ubezpieczeń przewiduje także "odszkodowanie" z tytułu urodzenia dziecka. ponieważ ja i mój mąż byliśmy zgłoszeni do ubezpieczenia grupowego przez zakład pracy dostaliśmy dodatkowo 1500 zł z naszych ubezpieczeń..
a ze szpitala dostajesz normalnie wypis, że byłaś, że urodziłaś, ile dzieci i który to był poród...
Jeszcze nie wiem dokładnie jak oni je wyliczają, poza tym , z M. weźmiemy ślub może w czerwcu jak zdążymy i też nie wiem jak oni to policzą, z ilu m-cy itd.Kiniusia daj iml4 i nie jeździj tam;-)
taktojest z PUPami ;-)
a becikowe nie bedzie przyslugiwac ci to większe?
Marulko ale Pajce płacił zakład to ubezpieczenie więc moze nadal będą jej opłacać w końcu zatrudnienie trwa.