reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Dzień dobry :-) Ja właśnie już po pracy i zaczynam urlop :-):-) niestety będę mieć ograniczony komp, ale mimo to postaram się Was nie zaniedbywać ;-) Po urlopie (5 dni) wracam na kilka dni do pracy i i od 10 maja jestem już na L4. :-)

Miłego popołudnia i wieczorku mamusie :-)

reklama
Ja co wizytę teraz mecze lekarza żeby patrzał miedzy nóżki , bo bym nie chciała żeby coś tam wyrosło ;-)

witam się z wami w to słoneczne popołudnie:)

czytam was cały dzień ale trudno mi nadążyć, ogólnie stwierdzam że jesteście skarbnicą wiedzy:)
co niektórym gratuluję zmiany płci dziecka:) i udanych wizyt:)
czy ktoś wie co z bambusiom?

Niestety Bombusia się nie odezwała :( chyba nawet jej na BB nie było bo nie widac logowania :( martwię się a nie mam od niej tel. Ehtele a Ty nie masz od niej GG albo tel? Kiniusia Ty też nie masz gg?

Dzwoniłam do ginka bo przyszedł stan podgorączkowy i czuję się kiepsko , pomimo że ból jakiś super mocny ni jst- ale nadal boli.
Kazał natychmiast jechać po recepte na antybiotyk - hicontil albo duomox. Powiedział,że ropne zapaleni przyzębia jest groźne dla dziecka,bo bakterie mogą spowodować nawet zapalenie płuc. To się teraz przestraszyłam... I mam brać 3x 500mg paracetamolu.

Dzwoniłam do ginka bo przyszedł stan podgorączkowy i czuję się kiepsko , pomimo że ból jakiś super mocny ni jst- ale nadal boli.
Kazał natychmiast jechać po recepte na antybiotyk - hicontil albo duomox. Powiedział,że ropne zapaleni przyzębia jest groźne dla dziecka,bo bakterie mogą spowodować nawet zapalenie płuc. To się teraz przestraszyłam... I mam brać 3x 500mg paracetamolu.

troszkę się zdziwiłam, ze dentysta nie zalecił antybiotyku, ale dobrze, ze bedziesz brała

a ja się zastanawiam nad takim FISHER PRICE PODSTAWOWY FOTELIK-BUJACZEK M7930 (999762923) - Aukcje internetowe Allegro

a ja nosiłam córke tuliłam...bo ją kocham a jak płakała tzn. że jest jej źle...
i teraz tez bede nosić...
dziecmi będę tak króko..tak krótko będa chciały sie tulic i przytulac..a ja wole usmiechniete szczesliwe dziecko i mieć co wspominać na starość

Pajkoo ja dostałam taki prezent i własnie widze ze bardzo podobne to tego co pokazujesz i sobie chwale teraz tez bedzie uzywany dluugo..głównie jako lezaczek
http://www.allegro.pl/item1004423294_hustawka_fischer_price_3_w_1.html

Ostatnia edycja:
Co do lezaczkow to ja zastanawiam sie nad modelem ,ktory posluzy mi za bujaczek, hustawke i krzeslo, tylko ta cena
[video=youtube;zCO-aPrO9HQ]http://www.youtube.com/watch?v=zCO-aPrO9HQ[/video]

A ja dzisiaj znowu musialam wejsc do sklepu z ciuszkami, musze sie opanowac:crazy:

Załączniki

• SP_A0221.jpg
    SP_A0221.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Ja też córeczkę tuliłam i tuliłam. Późnie był okres leżaczka, powrotu do formy i pracy więc wszystko było w granicach "rozsądku". Nie nosiłam jej do toalety ani nic z tych rzeczy. A mała do teraz jest przytulaskiem- uwielbia się tulić i okazywać uczucia.

Co do leżaków - kupiłam niemarkowy, z pałąkiem, z możliwością położenia zupełnie na płasko i pół-siedząco. Ważne dla mnie były rozmiary bo większośc tych Fisher Price ma ograniczoną ilość miejsca. Tamten był duży ale za to składany "w pół" więc do samochodu, do rodziny ni było żadnego problemu by go zabrać.

Ps.
Antybiotyk mam. Czas na kurację.

Do góry