reklama

Sierpień 2010

msdracula ja taki sluz zazwyczaj miewałam 1-2 dni przed @ a teraz juz takiego nie miałam,

fakt narazie jestem tylko po tescie ciązowym, ale w przyszłym tygodniu lece do lekarza dokladnie 28.12 z rana..

reklama
oj to mnie zmartwiłaś troszke :-( ja od poniedziałku robię testy codziennie i za każdym razem słabiutka kreska, w czoraj i dzisiaj była widoczna bladoróżowa, okres powinnam dostać w poniedziałek

msdracula- przeczekaj przez swieta, jak sie @ nie pojawi to zroi radziła gnanie do lekarza- bo ja akurat nie popoeram tego typu działan- z resztą i tak lekarz niewiele by ci powiedział- co najwyżej możesz sobie betę badac. W każdym razie bądź dobrej myśli :)

oj to mnie zmartwiłaś troszke :-( ja od poniedziałku robię testy codziennie i za każdym razem słabiutka kreska, w czoraj i dzisiaj była widoczna bladoróżowa, okres powinnam dostać w poniedziałek
wiesz nie chciałam Cie martwic, po prostu podzielilam sie spostrzezeniem, byc moze owulka przesunela sie u Ciebie i teraz na dniach masz dostac @, czasem w ciazy ponoc sa niegrozne plamienia w okolicach @.. wybralabym sie na Twoim miejscu do lekarza tak jak radzi fiuufiuu

Dziewczyny, ja tylko na chwilę, bo padam na twarz ;-)
Przede wszystkim życzę Wam:
Wesołych, spokojnych, zdrowych, pełnych miłości i pięknych chwil Świąt.:-)
Oby przyszłe Święta każda z Nas spędziła ze swoim maleństwem już po drugiej stronie brzuszka :tak:

Witam! ja jeszcze się nie dopisuję dopóki nie potwierdzi lekarz, ale chciałam was spytać bo jesteście jeszcze na świeżo :tak:czy normalny jest śluz w kolorze kawy z mlekie ( taki trochę jaśniejszy) na początku ciąży?

ja jak powiedziałam lekarce o takim sluzie a miałam go tylko 2 dni to zwiekszyła mi dawke leków na podtrzymanie - teraz juz jest OK - radziłabym skonsultowac to z lekarzem po swietach.

Dzięki za rady! dzisiaj już nie mam takiego śluzu, to znaczy jest jaśniejszy. Okres by mi się już spózniał 4 dzień a ja zwykle mam regularne i tempka 37,4. Cztery testy wyszły pozytywne z bladą krechą. zmartwiłyście mnie trochę teraz będę wypatrywać @ a już się ucieszyłam...

reklama
ja mialam taki wlasnie sluz w okresie spodziewanej miesiaczki. Lekarz powiedzial, ze czerwona krew jest grozna i zazwyczaj oznacza poronienie ale takie sluz w kolorze cappuccino nie jest grozny. Teraz w piatek mialam wizyte u lekarza i wszystko jest o.k. Dlatego na twoim miejscu nie panikowalabym zbytnio.
Mysle, ze zbyt czesto lekarze przepisuja leki na podtrzymanie ciazy, wystarczy powiedziec, ze mialam sluz albo bolal mnie brzuch i zaraz dodatkowe leki, ktore nie sa przeciez obojetne dla meskiego plodu.
Podoba mi sie podejscie mojego lekarza, ze ciaza to nie choroba i mam nie zmieniac radykalnie trybu zycia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry