reklama
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Cholerka znowu mnie kuje w środku, wizytę mam dopiero 7 maja.
U nas nie ma ginekologów, abym mogła iść sprawdzić.
Jedynie w Dublinie polska, ale z kaską u nas czasowo krucho.
U nas nie ma ginekologów, abym mogła iść sprawdzić.
Jedynie w Dublinie polska, ale z kaską u nas czasowo krucho.
polianna
Aga_Natalia - hmm..może zadzwon poprostu i dowiedz się,czy to coś niepokojącego? Możesz? Mnie też czasami kłuje w środku podbrzusza,ale mija po jakims czasie.
Ehtele - kciuki zacisnięte!!
Ja zmykam spać bo jutro wcześnie pobudka,o 9.00 spotkanie z moją kruszynka na usg. Dam znac oczywiście co i jak i wrzucę zdjęcia.
Na noc puchnę a w dodatku odczuwam brak pasa podtrzymującego brzuch.Mam wrażenie,jakby brzuch miał mi odlecieć, naciągnięty do granic możliwości. chodzę i instynktownie go podtrzymuję od dołu. A jeszcz 15 tygodni... Coś mi się zdaje,że konczy się błogi okres ciąży,w której mogłabym biegać i nie odczuwać skutków. Zaczyna się czas bóli kręgosłupa, rozstępów i innych "cudów natury".
Dobranoc!!
Ehtele - kciuki zacisnięte!!
Ja zmykam spać bo jutro wcześnie pobudka,o 9.00 spotkanie z moją kruszynka na usg. Dam znac oczywiście co i jak i wrzucę zdjęcia.
Na noc puchnę a w dodatku odczuwam brak pasa podtrzymującego brzuch.Mam wrażenie,jakby brzuch miał mi odlecieć, naciągnięty do granic możliwości. chodzę i instynktownie go podtrzymuję od dołu. A jeszcz 15 tygodni... Coś mi się zdaje,że konczy się błogi okres ciąży,w której mogłabym biegać i nie odczuwać skutków. Zaczyna się czas bóli kręgosłupa, rozstępów i innych "cudów natury".
Dobranoc!!
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Ehtele, i ja trzymam mocno kciuki!!!

Mam już taki zdarty nos od smarkania w chusteczki, że szok 
I niby nawilżane są
Ach...
Dobrej nocy kochane

I niby nawilżane są

Ach...
Dobrej nocy kochane

monika8112
witam! witam!
kto rano wstaje temu pan Bóg daje
ciekawe co dostanę jak nie śpię już od 3.45
masakra jakaś.
jak tylko wstanę w nocy na siku to już dupa blada, koniec spania!u mnie już słonko zaczyna powoli się przebijać więć mam nadzieję że będzie piękny słoneczny dzionek
kto rano wstaje temu pan Bóg daje
ciekawe co dostanę jak nie śpię już od 3.45
jak tylko wstanę w nocy na siku to już dupa blada, koniec spania!u mnie już słonko zaczyna powoli się przebijać więć mam nadzieję że będzie piękny słoneczny dzionek
monika8112
to widzę że nie tylko ja mam tak fajnie
a u mnie dziś biegający dzień więc wieczorem to chyba padnę na pysk
reklama