reklama

Sierpień 2010

Kassia dziękuję, ja czuję się całkiem dobrze, tylko padam z nóg, naprawdę, nogi mam jak dwie serdelki z widocznymi żyłkami...Wczoraj mąż pojechał do lekarza coś tam jeszcze załatwiać i lekarz kazał mi leżeć, ale ja nie mogłam go jeszcze zostawić z tak wieloma sprawami, dzisiaj wpadłam do biura jeszcze coś sprawdzić. Więc leżę, ale wieczorem tylko, bo w ciągu dnia mam tyle załatwiania......I nie mam sił, nie wiem czy to przez te leki

Polianko no pewnie, że duża:) w Twoim tygodniu to jakoś 600 g to jest norma, a u CIebie aż 800:) fajnie:) Już niedługo nasze dzieciątka będą ważyły ponad kg:)

Wiecie ja czekam z niecierpliwością na 35 tydzień, bo wiem, że od tego czasu maleństwo będzie prawie całkowicie bezpiecznie, a tak boję się każdego dnia....

reklama
Dziewczyny przeraza mnie dlugosc waszych szyjek, nie wiedzialam, ze szyjka moze miec az 58mm
Ja tak sobie wydedukowalam, ze moja jest krotka, bo w sierpniu 2009 ,,rodzilam'' i zaledwie 3 miesiace pozniej bylam ponownie w ciazy.
Obecnie ma 19 mm i mam nadzieje, ze tak zostanie do 9 miesiaca:):):)

Puchatka- ciesze sie, ze wszytsko wporzadku:):)

Milusia
- jak Ci sie udaje klikac nalewym boku:eek:, znowu diable sie eni stosujesz do zalecen lekarza:angry:

Milego dnia dziewczyny:):)

Bombusia no to świetnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D a szyjkę masz niesamowicie długą 58 mmm wow! moja ma 38 mm. Więc Twoja to jest dłuuugaśna:) Bardzo się cieszę, że wyniki Twojej amnio są dobre...obyś już nie musiała przechodzić takich stresów:)

Tak MILUSIU 58mm, bo jeszcze raz sprawdziłam, zresztą ordynator jak mnie badał przed zabiegiem to własnie powiedział, ze szyjka jest długa i to jest na + dla mnie :)
Spytałam lekarza czy to moze byc przez amnio powiedział, ze nie, że jeśli przy 1 ciązy też tak było to poprostu taka "moja uroda" i pewnie przy następnych ciążach też by się to powtarzało, na szczęscie to już ostatni dzidziuś u nas, ale bardzo na niego czekamy, jak zresztą każda z nas:)

Bombusia no to trzeba się cieszyć, że masz naprawdę pięknie długą szyjkę, wiem, że to bardzo dobre:)

Martitko kochanie ja jestem w biurze, przyznaję się bez bicia, ale byłam u lekarzy, wszystko posprawdzałam, jak nie jest tak źle z moją nerką to dam radę, jeszcze tylko jutro słoneczko i już tylko odpoczynek........ chociaż wiem, że teraz mam mega przebudówkę w domku, Darek z moim tatą biega i maluje mieszkanko, dostajemy zamówione meble, wczoraj składanie kuchni i ja tak nie potrafię leżeć, chociaż wiem, że będę musiała....

Teraz czekam na kilka świstków faxem, zrobię kilka rzeczy i uciekam do domku.....a później może nauczę się klikać na lewym boku:D

milusiu rozumiem cie- ja tez nie potrafie odpoczywackiedy mam cos do roboty- terqz remont i chetnie bym troche porobila ale mi nie pozwalaja. raz pzrecholowalam o zdzieralam tapety to potem cala noc cierpialam. trzeba sie zmusic i odpoczywac- teraz wazne sa nasze malenstwa

Kassia Ty jesteś z Gdańska, ale CI zazdroszczę możesz udać się na spacer nad morze.....marzy mi się taki spacerek, ten szum morza, odpoczynek.....Ty chyba też ze spacerków korzystasz...

A mnie napisali jeszcze w USG szpitalnym, że szacunkowa masa płodu wg.Sheparda 562 g to chyba nie będzie okruszek ten nasz drugi synuś:-D:tak:??? ha ha, bo ja dopiero 23 tydzień ciązy.
Adrian do maluchów też nie należał waga 3850 kg 58 cm, 13 godzin porodu wrrrr:szok: czym bliżej tego sierpnia to powiem Wam Mamuśki, ze trochę zaczynam się bać jak to będzie:baffled::happy:?

reklama
Ehtele wybrałam narazie e-biznes, a potem zobaczymy, jeśli mi się spodoba to zrobię też inne.
Bombusia nie stresuj się tym co będzie - będzie dobrze :) i tylko takiej wersji się trzymamy, ok?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry