Witam!!!
Ale naskrobałayście nooo, na momencik nie można z Was oka spuścić, ale nadrobiłam
Cayra głowa do góry, nie martw sie poprostu masz takiego lekarza co się wagi czepia,konował brrrr, dbaj o siebie jak dbałaś do tej pory i się nie martw ważne, że dzidzia rośnie
Różyczko nie martw się jak będziesz leżała, to powolutku, powolutku donosisz dzidziusia, dbaj o siebie i maluszka
Bogusia86 gratulują powiększenia rodzinki o 4 sztuki suuuuper
Ciamajdka b. dobrze powiedziałaś temu lekarzowi w szpitalu co za chamy

niektórzy.... trzymam kciuki aby T. miał prace
Anecia1111 jejku nadrobiłaś mnóstwo postów kawał dobrej roboty

podziwiam, a szwagrowi powiedz...paszoł won

!!
Natka no mąż trochę sie stresował, ze ma być przy porodzie, ale jak zobaczył moją smutną minę to chyba mu sie mnie szkoda zrobiło no i se pogadaliśmy i powiedział "dobrze kochanie będę z Tobą przy porodzie, no już nie denerwuj sie ", bo ja to teraz mogę ryczeć na zawołanie w ciązy.
Ciamajdko kochana nie denerwuj się pomiziaj brzuszek, buźki jak zwykle cuuudowne, trzymam kciuki za wizyte
Koralowa witaj wśród nas wspaniałych sierpniówek hi hi ja mam termin podobny do Twojego 27,28.08 z USG i też synuś

aaa przytyłam 10,5 kg
Olu sliczne ciuszki, a buty łojłoj miodzioooo
Ehtele czekam na foty łóżeczka
Czekoladka ja też bym jadła ciągle słodkie, a jestem osobą, która ze słodyczy zawsze najbardziej lubiła śledzie oooo haha
Nektarynko 100 lat w zdrowiu i pięknego różowego bobaska Ci życzę
Milusia uwielbiam czytać jak piszek jak kochasz swojego M, to cuuudownie tak trzymajcie...ale czemu miałaś dołek???
Shyla witaj "po latach"
Wczoraj u teściów pojadłam se różności, nie będe pisać co, aby Was z rana nie denerwować hi hi

, a że w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam 70 dag to straszliwie się rozgrzeszam-nieładnie
Syn już dostał rano prezent, książkę, lubi czytać to sie ucieszył. Ciamajdko dzięki.
Ja zaraz jadę do firmy zawieżć L-4 takze poklikam później, bo pewnie dziewczyny tak szybko mnie nie wypuszczą z biura
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i 100 lat dla wszystkich Mamuś z okazaji dnia dziecka, bo my zawsze dziećmi poozstaniemy

Dziękuje za odpowiedzi co do tel. kom. na porodówce