Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie przejmuj się, wszystko na pewno będzie dobrze, ale rozumiem, bo ja tez schizowałam przed USG. Szczegolnie, ze mialam jakies malutkie krwawienia i skurcze macicy przed USG. Dopiero po USG dowiedzialam sie ze lekkie krwawienie moze towarzyszyć zagniezdzaniu sie jajeczka...;-)Ja chyba do 22 zwariujęjeszcze tyle czasu i tyle czekania, żeby być pewnym tak w "101" procentach, ze fasolka rośnie tam gdzie powinna
no dlatego przyszlam za tobaMarzenko Kochana GRATULACJE
Ale się cieszęA nie mówiłam, że czekam na sierpnióweczkach???

chociaz dzisiaj juz czuje ze to jednak TO

a ty?ja tez tak mam!!! zreszta nawet nie postanawialam tego, poprostu w jednej chwili wszystko sie zmienilo !!!! jestem taka szczesliwa ze nie potrafie sie gniewac za nic i na nikogo, nic mnie nie denerwujeU mnie wczorajsza beta wyniosła 286,4, więc podobnie do Marzenki
Eh... Wiecie co, ja to jakiś taki wewnętrzny spokój czuję... Postanowiłam się nie denerwować, zwłaszcza w pracy i czuję się jakbym miała teraz swój inny świat
Wszystko mam gdzieś. Liczy się tylko zdrówko fasolki (bądź fasolek)
tez mam teraz swoj wlasny swiat

kochana a moze masz dwie fasoleczki dlatego taka wysokaRany dziewczyny, to teraz mnie zastanawia dlaczego moja beta jest taka wysoka?
Hm....

:-):-):-) czekałam tak długo.................. ze wciąz nie moge uwierzyć ze noszę w sobie życie 

Od samego początku byłam jakaś taka spokojna, wyciszona. Gdy spóźniała mi się @, to nie robiłam testów sikańców, tylko na spokojnie poszłam do ginka, potem na betkę i po wynik (tu już się denerwowałam).;-)

A czemu moja taka niska? ;-)Rany dziewczyny, to teraz mnie zastanawia dlaczego moja beta jest taka wysoka?
Hm....