Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

niestety o spaniu przy Majce mogę zapomnieć to łobuziak i alpinistka więc oczy naokoło głowy
no i zauważyłam że ciągnie mnie brzuszek tzn. cały tydzień myślałam że to na @ no ale fakt trzeba przestać dźwigać córcię

to jest to, co teraz lubię najbardziej ;-)
Nigdy nie drzemałam w dzień, a teraz min. 2-3 godzinki popołudniu muszę się zdrzemnąć. :-)

a co do schiz no cóż w ciąży i takie bywają ale jakby naprawdę niepokoiły Was jakieś objawy bóle czy plamienia to kobiety do lekarza i już lepiej pójśc 5 razy za dużó niż choćby raz za mało co do lekarza w poniedziałek przejdę się do przychodni i mam nadzieję że wizyta będzie jak najszybciej bo moja pierwsza ciąża była dosyć trudnakochana ja tez mam takie schizy! a to dlatego ze czekalam na ta fasolke tak dlugo! Ze boje sie ze to sen!Nie wiem dlaczego mam takie schizy... Dziewczyny tez tak macie ... ?
Nie mam żadnych szczególnych objawów. Bolą mnie tylko piersi, czasem mamzgagę, brzuch boli jak na @ ale rzadko - i to wszystko. Nie czuje się zbyt zmęczona, a mam problemy ze spaniem. Może po prostu przez te emocje, przez to szczęście i obawy no sama nie wiem...
Kiedy idziecie do lekarza? Czekacie na 7 tydzień?)
No i jak się czuja przyszłe mamy?
EDIT: Chciałabym Was jakoś tak bliżej poznaćMoże wyrazicie chcę napisania czegoś o sobie?
)

Nie wiem co tu jeszcze napisac 
Cos mi sie wydaje ze n iedlugo i ja bede drzemac w dzien i do toaletki latacA co do spania, to hmmmto jest to, co teraz lubię najbardziej ;-)
Nigdy nie drzemałam w dzień, a teraz min. 2-3 godzinki popołudniu muszę się zdrzemnąć. :-)
W nocy znów wstaję ok. 2 razy do toalety, bo mnie pęcherz budzi ;-)

Chyba jajko zniose do tego czasu .. :-(