Witajcie wieczorkiem:-)
Pewnie oglądacie powyborcze wywiady
Ja napchałam się dziś truskawek, 4 koszyki kupiłam i musze jutro część zaprawić - tylko nie wiem co...

Cieszę się bo jutro szkoła rodzenia i temat pielęgnacji dziecka - mam nadzieję, że dużo się nauczę - rano koleżanka na śniadanku będzie i wizyta w lumpku - postaram się nic nie kupić (to ona chciała żebym z nią poszła hihih

)
Pajkaa kobitko trzymam za Ciebie kciuki, żebyś szybciutko powróciła do zdrowia i formy:-) Uważaj na siebie, dbaj i dużo wypoczywaj...
Izunia23 bimbałki heheheh

siara u mnie jest - zapaszku brak
Ola_ No nareszcie masz koniec z tym okropnym prasowaniem:-):-) Kurczę i już wszystko masz - super - u mnie jeszcze tydzień wypłata i kupię kosmetyki:-( A jutro na szkole rodzenia temat pielęgnacji maleństw więc zweryfikuję swoją listę...

Bogusia86 no i ile dostaliście na wózeczek?

Niuunia kochana nie martw się - na pewno jest wiercipiętka jak piszesz

Brzusio miękki więc to jest najważniejsze...:-)
riba_1 Super cieszę się, że łazanki udane

no ładnie prasowanie pełną parą - ja to już mam na szczęście z głowy - została mi dopakowanie torby i kupno kosmetyków...
Anecia1111 no super, że jesteś już z nami - witamy Cię serdecznie - ;-);-) I Powodzenia na jutrzejszych zakupach, pochwal się potem co zakupiłaś

I nie przemęczaj się teraz - ze szpitala od razu na zakupy hehhe

Cała kobieta...
fiuufiuu ja też się nie obrażę jak urodzę wcześniej

A ty już nie długo u mamci będziesz w rajtkach latać po ogródku
Bombusia no to masz swoje małe wakacje;-);-)
kassia181 kobitko to zrób nam zdjęcia i pochwal się efektem

bom ja z ciekawskich...Czemu komódki mieć nie będziecie?
monika8112 oj biedactwo - sama będziesz:-( Ja strasznie nie lubię spać sama - może masz kogoś kto mógłby się Tobą w tym czasie zaopiekować?

CIAMAJDKA NAPISZ BOM NIE W TEMACIE