witam
a ja znowu zapadłam się pod ziemie , no ale inaczej już chyba nie będzie ,

wolałabym tutaj bywać częściej cieszyć się z wami , i bardziej wspierac wtedy kiedy jest taka potrzeba i sama skupić się bardziej na ciąży i porodzie zbliżającym sie
wielkimi krokami , ale po prostu nie idzie , wiecie o co chodzi /budowa/
milusia super że wyjazd nad morze udany , my jesteśmyu co roku nad morzem , ale tym razem bałam się takiej trasy w maju jechaliśmy do Poznania i źle znisołam ta drogę dlatego w weekend czerwcowy gdy mąż zaproponował mi wypad nad morze z ogromnym żalem odmówiłam , ale za rok pojedziemy już w 4ke :-)
ethele widze że juz przygotowana, a prania i prasowania nie masz dość skoro jeszcze na wypady do lumpków masz ochotę

ja już w sumie też przygotowana , komoda z przewijakiem już załadowana , kołyska złożona , skurcze nie odpuszczają więc nigdy nic nie wiadomo , maluszek ma ok (+ /-) 2700 kg , lekarz chce żebym wytrzymała jeszcze min 2 tyg
Bombusia przepis na ciasto Extra udało mi się już dwa razy upiec

właściwie piekłam razem z moja małą gosposią Oliwka , uwielbia mi pomagać w kuchni szczególnie piec ciasta
aa ja jeśli mogę pochwalę się choć pewnie pomyslicie że to straszne że tak póżno , ale wkońcu dogadaliśmy się z mężem w sprawie imion więc mamy dziewczynka
WERONIKA , a chłopczyk
Krzyś choć mąż dalej się waha bo nasi sąsiedzi na nowym miejscu mają synka 2latka też Krzysia , no, ale żeby z tego powodu rezygnować z imienia które wybralismy już 4 lata temu gdy byłam w ciąży z Oliwką i wtedy tez płeć malucha była nieznana ???
pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki bardzo bardzo ciepło choć u nas chłodno, ale wcale mi to nie przeszkadza ;-)