• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam się i ja. :)
Noc tragiczna, lało jak z cebra, nie mogłam sobie sensownej pozycji znaleźć. Zwlokłam się z łóżka dopiero jakąś godzinę temu dopiero :/ Poodpisuję później, bo przestało padać to skorzystam z okazji i wyjdę z psicą na spacer.
Dzisiaj zrobię pranko pierwszej tury ubranek. No to do roboty...
Trzymajcie się ciepło!

Cześć Kobitki :)
Ale dziś pospałam, wstałam o 10.30. Zjadłam sniadanie, nastawiłam pranie i siadłam do Was. Kolejna noc jest gorsza od poprzedniej z powodu bolącego krocza, jak przyjdzie się przekręcić lub wstać na siku to łzy w oczach z bólu ;/. Nawet nie chce mysleć, jak boli krocze po porodzie skoro teraz u mnie taki hardcore.:-(

Shiraa o mamusiu co za sen! Tak swoją drogą ciekawe skąd to się bierze.
Rozalka duzo relaxu i wypoczynku i mam nadzieję, że z ciśnieniem będzie wszystko w porządku. Wiadomo, że te wagi są szacunkowe i w dniu porodu mogą znacznie odbiegać od tego co się usłyszało podczas usg.
Ola_ fajnie, że zadowoleni z wózka. My jeszcze mamy to przed sobą. Na początku lipca wybierzemy się zamówic. A większośc naszych sierpnióweczek widzę ma juz wózki w domku.
Ehtele współczuję, takie sytuacje naprawdę potrafią skutecznie zatruć spokój.
Pajkaa Twoja tesciowa potrafi byc całkiem " ludzka i miła" oby częsciej Cie tak pozytywnie zaskakiwała :)
Ciamjadka Kochana współczuję Ci tych sprzeczek z T. Za dużo przez niego płaczesz! Wiem, że łatwo się mówi ale musisz jakoś to zmienić, szkoda Twoich łez i nerwów!
Polianna faktycznie lepiej zrób brakujące zakupy i odpoczywaj dużo. zajmij się tylko tym czym musisz, czyli córeczką, reszta się nie zawali.
ewelinka pewnie, że Cie pamietami i cieszymy sie ze wszystko już w porządku.

Miłego dnia Kochane. Idę powiesze pranie. wyprasuje nam ubrania na wesele, bo jutro nie bede miała czasu i poźniej zajrzę!

Ponad godzine was czytałam i odpisałam na wszystkie posty a tu mój szl...g trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem wsciekła tyle roboty na nic :wściekła/y::wściekła/y: a teraz juz nie pamietam co napisałam i musiałabym od nowa czytac a na to nie mam już siły wiec sie tylko przywitam :wściekła/y:

Aneta nie denerwuj się chyba już każdej z nas się takie coś przytrafiło ;-)

Polianna ja właśnie przez te skurcze nagle sie opamiętałam i zaczełam pakowanie , więc lepiej być przygotowanym , choć pewnie dla większości z nas to i tak tylko mylący sygnał

ale mi psikusa pogoda zrobiła było tak słonecznie rano a ja ponastawiałam prania , wszystkie poszewski, pościele poszły do pralki, a na dworze zimno , a na dodatek zbiera sie na deszcz :wściekła/y:

dostałam przed chwila pas poporodowy i bezpieczną poduszke dla malucha to ostanie zakupy na jakie czekałam z allegro więc już chyba finito :-)

Eh.. nie mam dziś humoru i siły mi opadły... Straszny sen miałam, że mi dziecko zamienili.. Urodziłam chłopca potem nagle mi dali dziewczynkę i nikt nie chciał słuchać, że to nie moje dziecko :wściekła/y: Aż płakałam przez sen... Wiem, to tylko głupi sen, ale okropnie mnie to rozbiło na cały podejrzewam dzień...

Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!

reklama
Witam!!!!!!!!!!

Melduję, ze mam sie dobrze i nadal w dwupaku:tak:
Pozdrawiam Was mocno i mam nadzieję, że u Was też wsio dobrze a Wasze dzidziolki grzecznie siedzą w brzuszkach.:happy2:
Jutro wracam do wyremontowanego mieszkanka, wczoraj M powiedział, ze możemy już zamawiać łóżeczko dla dzidziusia, HURRRRRA :-D:-Dwięc jak wpadnę do domu to zaraz będe wszystko zamawiała łącznie z pościelą, przewijakiem itd.
Dziś Adrian już pojechał do domu myć okna, M jak wróci z pracy to ogarnie resztę i jutro po południu wracam:-)
Maluszek kopie,aż czasem boli brzuch lub pęcherz i chyba sie jeszcze nie obrócił, choć sama już nie wiem, bo ciągle kopie gdzie indziej.
Czytałam, ze miałyśmy trolla na forum, kurcze ludziom to sie poprostu nudzi w życiu:eek:, dobrze, ze dziewczynki sie skapowały.

Kuzynka zakupiła mi pieluchy tetrowe(dobra tetra) troche białych i troche kolorowych i 3 flanelki, więc tylko mamy odebrać.
Dostałam znów torbę różnych ciuszków od siostry kolezanki z pracy po synku więc pralka prania znów sie uzbierała. Min. takie:
Zdjęcie-0135.jpgZdjęcie-0134.jpgZdjęcie-0136.jpg

Przedstawiam jeszcze kota mojej mamci, MRUCZKA, który jest jednym z najważniejszych domowników, czyli jeszcze przed tatą he he:-D:-D
Zdjęcie-0133.jpgZdjęcie-0130.jpg

To tyle z moich relacji.
Na bieżąco wrócę do Was pewnie od poniedziałku :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie, ślę duzo dobrych fluidów i całuski.

PS BLACK mój Adrian sie właśnie wczoraj martwił i mówi: mamuń, ale żeby nie pomylili sie i nie dali ci innego dziecka po porodzie!!!! he he niezły jest.
Wiecie co on sie nie moze juz doczekac tego brata, bo ciągle mnie w brzuch całuje i głaska, nawet ostatnio w Urzędzie, aż mi wstyd było he he:)

Aha jeszcze jedno, sorki, że Was nie nadrobię, ale kochane naskrobałyście przez tydzień ponad 50 stron więc tylko tak ciut poczytałam:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry