reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

ewelinka może pękł ci żylak odbytu i dlatego ta krew?
bombusia super że juz jesteś u siebie, i że zadowolona z remontu:) a synuś to chodzący ideał, szkoda że nie jestem młodsza hi hi hi:)

ps.mój mąż zbliża się do domku, ale się za nim stęskniłam:) nawet zdąży ze mną na koncert, chyba że nie będzie miał siły to przejdę sie ze szwagierką.

Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka może pękł ci żylak odbytu i dlatego ta krew?
bombusia super że juz jesteś u siebie, i że zadowolona z remontu:) a synuś to chodzący ideał, szkoda że nie jestem młodsza hi hi hi:)

ps.mój mąż zbliża się do domku, ale się za nim stęskniłam:) nawet zdąży ze mną na koncert, chyba że nie będzie miał siły to przejdę sie ze szwagierką.

Kochana a to cos groznego??:szok:

Ewelinko to najprawdopodobniej hemoroidy - przypadłość, która dotyczy 50% kobiet w ciąży, a skoro ty miałaś takie obrzęki, to dotyczy to również żyłek w odbycie i pewnie któraś pękła.

Pajeczko, a ja znowu mam takie stawianie się macicy, tak co godzinę normalnie stoi pionem....

groźnego może nie ale niezbyt przyjemnego:( miałaś wcześniej jakieś problemy z wypróżnianiem się? bo to najczęściej od tego, jak nie możesz sie wypróżnić i wymuszasz, ale ci napisałam mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi.w aptece są jakieś bezpieczne maści którymi możesz sobie posmarować, większośc z nas przeżywała to na początku ciązy jak miałysmy zatwardzenia:)

kasiu Tak to mój ginek :-) Gratuluje świetnej pamięci :-)

Ehtele, Riba Przez to, że tutaj tylko się pisze i tylko się czyta nie widać czy cos jest ujete złośliwie, sarkastycznie czy wykrzyczane ciężko stwierdzić co poeta ma na myśli dlatego nie kłócimy o bzdety ;-)

Pajko Super, że oddasz ten staniczek przynajmniej juz sie nie będziesz nerwować:-)

Ewelinko Jeżeli to hemoroidy to współczuje moja koleżanka miała i strasznie narzekała...

Milusia A Ty kochana szybciutko idź się położyć i odpocząć :-)

Ewelinko kup sobie posterisan w czopkach na wewnetrzne hemoroidy albo w maści na zewnetrzne, ja używam od dluższego czasu i niby jest lepiej ( dopoki nie będzie zatwardzenia) mam z tym problem od zawsze, także nie jesteś sama kochana, bo ję sie tylko co będzie po porodzie :-( ale juz sie przywzwyczaiłam do mojego małego " przyjaciela"

ja już tylko na momencik.. jutro nadrobie, tylko n ie wiem o której bo ten pokój zaczynamy, to wiecie.. muszę chociaż dotrzymać towarzystwa stojąc i patrząc:)

ogólnie nie jestem w humorze, bo jak byłam na szkole rodzenia to po drodze na moich oczach zdarzył się wypadek.. autobus wjechał w auto osobowe i je prawie przełamał na pół.. mam to przed oczami.. a mogłam tamtędy jechać, bo od szkoły rodzenia to było jakieś 150 m.
dwie straże pożarne, policja zamknęła ulicę z dwóch stron, a karetki kursowały co chwila na sygnale... a to wszystko 50 m od bramy szpitalnej..

własnie zauważyłam w plecaku T, że wozi cały czas serduszko pluszowe wielkości dłoni, które dałam mu na walentynki:sorry2:

Milusia - usg genetyczne mialam robione przez super lekarza i na super sprzecie, a te wody to teraz tak skoczyly od 6-7 m-ca.Pomimo tego czuje dzidzie doskonale, gdyby nie mierzyli to wogole bym sie nie skapnela. No i stad ten brzuszek taki okazaly. Zreszta co ma byc to bedzie :\
Bombusia - gratuluje Adiemu hehe rany jemu to pypec na jezyku pewnie wyskoczy od tych naszych ochow i achow :-) albo go uszy beda piekly. Teraz to juz koniec wakacji u mamy!!! U mnie tez pomalowane:tak:aaa i czekam na ten inny przepis na ciachobo jutro sobota i prad tanszy ;D
Fiuufiuu - nie plakusiaj jutro bedzie lepiej.
Chyba wszystkie mamy to samo - po II trymestrze ani sladu i kazda ma jakies dolegliwosci mniejsze lub wieksze.Cholera teraz to juz nawet nie wiadomo jak lezec.

reklama
monika8112 trzymam kciuki za tatusia - mam nadzieję, że szybko wróci do formy:tak:

Ciamajdka ja podobnie jak ty mam dziś dzień totalnego lenia - zmęczyłam się nic nie robieniem - od rana przy kompie - potem też lenistwo - spanie - a teraz siedzę przy telewizorze:sorry2: Ehhh chyba wolę być jednak zmęczona robieniem niż totalnym lenistwem...
A co do szkoły rodzenia to jaj ma dokłądnie takie samo wrażnie - albo ludzie totalnie się nie interesują, albo nie mają w domu internetu...dla mnie to dziwne i wkurzające, a też mam taką jedną inteligentną parkę na szkole, która ma zawsze mnóstwo uwag i zawsze są porażająco głupie...

jenny83 Witaj - napisz coś więcej o sobie. Myślę, że to tętno - ja przynajmniej coś takiego czułam dziś...pulsowanie, które nie było czkawką - a czkawkę mój Olek ma baaardzo często:-p:-p

bogusia007 wypoczywaj, wypoczywaj:-) A tak w ogóle to może jutro już idź do lekarza...:tak: Bo ząb zepsuje Ci weekend

Bombusia ZDJĘCIA, ZDJĘCIA - nie odpuszczę kobieto musisz dokłądnie zaprezentować nam jak wygląda Twoje mieszkanko. A Twój syn to niewiarygodny przypadek:-):-) Ojj mamusia dobrze go wychowała...

tygrysiatko witaj kobitko...co tam u Ciebie??? Najważniejsze, że u Ciebie już 34 tydzień, więc jest się z czego cieszyć:-):-)

milusia83 ojj podziwiam za te zbiorcze maile:szok: Wszystko nadrabiasz:-):-) Zmywark rzecz niezbędna!!!!!! Nienawidzę mycia naczyń!!!!!!

fiuufiuu kobito
po pierwsze ciśnienie
po drugie ta dzisiejsza fatalna pogada
po trzecie hormony
to wszystko razem równa się KRYZYS!!!!!!!!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:
Więc na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje:-D:-D - z wszystkim dasz sobie radę - może mała przerwa w pakowaniu?

ewelinka2106 nie smuć się babeczko...dolegliwości miną... a żylaki - hemoroidy to dolegliwości wielu ciężarnych:-)

navijka to co napisałaś do Cimajdki w poprzednim poście tyczy się pajki...:)

Ostatnia edycja:
Do góry