reklama

Sierpień 2010

Hejo dziewczynki,

przed chwilą zepsułam komputer, nie wiem coś się stało i mam biały pasek na matrycy, a że monitor jest bardzo wysokiej klasy sprzętem, matryca będzie kosztowała ok. 1200 zł - jestem taka zła, normalnie jak wydatków dużo to jeszcze matryca się zrąbać musiała. No ale cóż..... Zdrzemnęłam się na chwilę bo jestem coraz bardziej ociężała i zabieram się za sprzątanie, u mnie jest wieczny bałagan, bo stale jest coś robione.

AgaS-78
myślę, że to dobry czas na odpoczynek:)

Martitka no to przegięłaś z tym bieganiem jak tak dalej pójdzie to pierwsza się rozpakujesz:D

Navijko teraz już tak chyba będzie te nasze macice szykują się do porodu, ja mam takie bóle w nocy, już chyba trzecia z rzędu

Moniczko cieszę się, że masz już komódkę:)

Oluś no niestety tak już jest z prywatnymi wizytami, ale cieszę się, że mój będzie brał chociaż połowę

Kasiu2506 jejciu przykro mi z powodu tego zakupu, kurcze no właśnie to są zakupy na allegro.

Ciamajdko no to niezłą mieszankę sobie zafundowałaś:D:D:D Mam nadzieję, że już lepiej i nie szalej tak kochana bo do porodu jeszcze masz troszkę czasu:)

Ehtele no to rewelacyjny masz aparacik, ja wiesz tylko jestem tłem zdjęcia bo Darek wiecznie biega, ja się na robieniu zdjęć niestety nie znam, on to kocha i stale zmienia aparat, sprzedaje stary i kupuje nowy:D

KAssia181 słońce, ale te nasze chłopy na pewno rozumieją, że jesteśmy w ciąży, nie martw się kochana....to hormony tak szaleją.....ja też ostatnio jestem wredniora na maksa, stale narzekam, już to stwierdził mój tata i Darek, no ale jeszcze ode mnie się nie wyprowadzil więc nie jest źle. Najlepiej jak w żartach mu powiesz, że nadszedł czas, kiedy odzywa się u Ciebie baba w ciąży:)

reklama
Na puchniecie nog to ja smaruje nogi ziaja z mentolem. Ale sfrajerowalam, bo jak zobaczylam ta perfekte to pozalowalam zakupu. A ze mam do zuzycia 2 opakowania ziaji takze musze poczekac z zakupem. No i polecam spanie w nocy z duuuuza poducha pod nogami. Rano zawsze sie dziwie jakie to mam chude kostki. ;)

Czesc wam :-)
Czytałam dziś was troszke w ciągu dnia ale nic nie nabazgrałam.. Pamiętam tylko,żeby napisac Bombusiu gratulacje bo 3 miejsce w rankingach szkoły w Łodzi to tez sukces mozesz być dumna z syna :-)

Ja w koncu się wziełam za pranie.. białe już wyprane jutro prasowanie i wstawienie kolorowych no i później pościel :-)
Nareszcie się za to wziełam bo ciągle odstawiałam to na później..
Wyprałam w zwykłym proszku Bryza i w płynie dziudzuś ... moja kuzynka tak mi doradziła.. żebym nie używała specjalnego proszku ,żeby mała się przyzwyczajała do takiego co my używamy :-)

Strasznie mi puchną nogi łydki stopy i ręce.. masakra czytam was,że wam tez... maczam teraz sobie w misce nogi hehe może coś pomoże...

Kasiu mam nadzieje, ze juz Ci troszku lepiej a mąż pewnie obrazony bo nie rozumie czemu Ty sie tak na niego wydzierasz - mój to komentuje -a znowu te Twoje hormony daj spokój :P
Ciamajdko u mnie bedzie spokojnie jak urodze :) tak cos czuje, ALE wcięłam pizze i jestem objedzona:P
No i moje rozstępy kochane musze pomyslec co z nimi zrobic :)
Skurcze mam, ale delikatne, po nospie troszke przeszło zobaczymy co sie bedzie działo później.
Bombusiu gratuluje synowi :)
No i musiałąm pogadać ze swoim synem, że musi poczekać bo:
4 musze iść na wybory i zagłosować
6 mam kosmetyczkę :P
więc 7 moze sie rodzić :P

reklama
Bombusia ja mam cc bo miałam dziwe operacje serca i teraz lekartze się boja zaryzykować porodem sn , ze wszystkiego mnie chcą wyręczyć , ostatnim razem próbowałam przekonać lekarzy żeby spróbować bo przecież już teraz jest wszystko dobrze , ale nie ma zgody , zresztą przy ostatniej ciąży to mi się nawet dostało że wogóle w nią zaszłam od jednego doktorka , bezsens , no ale jesli chodzi o poród to ok rozumiem ich dmuchają na zimne , czasami mamy do nich pretensje że tego nie robią więc potrafie to zrozumieć ,ale cierpie z tego powodu bo mam juz dość operacji

Ethele widze że energia cie rozpiera , ,ja też mam takie dni , ale teraz ten upał jednak troche mnie teraz ogranicza , w każdym razie mam ochote na pieczenie ciast i pieke codziennie :) od kilku dni , no dzisiaj nie dałam rady , ale zostało mi troche od wczoraj - na szczęście :-D

miłego wieczorku Sierpnióweczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry