Hej Mamuski!!!!
Bogusia86 od 5.00 wyspana?? wow, wiem czemu przeżywasz dzisiejszą wizytę, jak ja jutrzejsze USG i mam już schizy...życzę powodzonka, pewnie lekarz powie "pani Bogusiu, ale tu już rozwarcie na 5 palcy prodzę na porodówkę" he he
Monika no to czytam, ze w końcu będzie malowanie, świetnie, dobrze, ze w końcu chłopina zrozumiał,ze to już tuż tuż
Fiuu następna ranny ptaszek, filmik z pieskiem odlotowy,cóż za nerwusek brrrr, mam nadzieje, ze dziś już jesteś spokojniejsza???
Rozalko nie denerwuj sie, no nie wszystkie dzieci chcą chodzić do przedszkola i musisz uświadomić sobie kochana, ze będzie trzeba "to" przejsć, pewnie będzie płacz, ryk, szolch, ale musisz być twarda i stanowacza, bo jak Ty sie popłaczesz to już po Was, na pewno po czasie sie przyzwyczai, życzę Wam wytrwałości;-)
AgaS ja mocno trzymam kciuki za zdjęcie Twojego szewka, aby to trwało małą chwilkę jak u mnie za 1 razem, no nie wiem kiedy zdjęli

:-)...jak wrócisz to zaraz daj znaki co u Ciebie
Polianno to wypczywaj jak sie licho czujesz, tylko nie śpij, bo córcia moze znów mieć ochotę na skorzystanie z łazienki

Lea uważaj też na siebie jak masz takie ciężkie nocki
Ciamajdko, Marulko,a co z Wami !!!!hallo!!!!
A ja melduję, że po:
1. biorąc pod uwagę termin porodu z OM to został mi równy miesiac do porodu czyli na 19.08 ( wg USG 28.08) i chyba zaprzyjaźnie sie z tą datą,

bo jednak 9 dni różnicy to jest baaaardzo długo!!!!!

2. jakieś gówniarstwo (około 15,16 lat jak mój Adi) dzisiaj o 6.00 siedzieli na ławce przed blokiem i tak sie kłócili, że

, takie bluzgi leciały, ze sie obudziłam, faje jarali, piwko pili

,a gdzie rodzice tej piątki????pewnie nie byli na noc w domu??? i co??? luz????

...jejkuś dziękuję za mojego Adriana, bo miałam ochote rzucać w nich kamieniami

w końcu poszli po pół godz. i jakoś znów usnęłam

3. jutro mam USG echo serca w zwiazku z tym już mam różne czarne scenariusze

od 2 do 3.30 nie spałam, maluszek tańcował, jak go uśpiłam klepaniem po brzuszku to za chwilkę była czkawka

i tak sie nakręcałam w nocy

...ja chcę już urodzić

4. pogoda u nas przepiękna:-) na termometrze, aż....20 st. zero słońca, pochmurno ma sie na deszcz, no poprostu cudownie, pasi mi jak nie wiem

5. muszę dziś ufarbować sobie włosy....hmmmm sama, a wcale nie sa takie krótkie i nie wiem jak tego dokonam, ale muszę, bo mam takie odrosty, ze wyglądam jak wypłoch

No to tyle co musiałam sie "wygadać", bo przecież nie mam komu
Miłego i chłodnego dnia Mamuśki