• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

Zobacz załącznik 267569Zobacz załącznik 267568

Ochhh dziewczynki jaka jestem szczęsliwa...siedze sobie w domku, a tu domofon. Kto tam??? a to mój teściu, kupił Alankowi matę edukacyjną i juz mu przywiózł, bo sie nie mógł doczekać, juuuuupi, jak sie cieszę, bo tak mi sie to marzyło!!!!
Teraz zjem loda z tej okazji:)))))
bombusiu prześliczna mata :tak:
tak zdecydowanie, uczcij prześliczny prezencik, przepysznym LODEM :-D:tak:
ehtele spokojnie - tak miałam z moją Zuzą ale w końcu się zdecydowała, żeby zobaczyć ten świat !

reklama
narvita ale po terminie się zdecydowała?

starlet a jak to u Cibie było? Ile po terminie rodziłaś?

PS. Przesunięto by już czerwcówki do odpowiedniego wątku żebyśmy były poziom wyżej hehehehe:P:P:P:P

Ehtele niestety ta wysypka nie jest od antybiotyku tak stwierdziła dermatolog bo powiedziała, ze przy tego typu lekach wysypałoby mnie wszedzie a nie tylko na nogach i ma racje bo antybiotyku nie jem przez tydzien juz a wysypki jest coraz wiecej.

Poszłam do tej apteki i kupiłam tą masc pani powiedziała to samo co Marulka:) na razie siedze i mocze stópki w zimnej wodzie a potem wklepie masc- mam to robic 4 razy dziennie:szok:
I wyobrazcie sobie lek z zagranicy kosztował 28 zł a z Polski 18 zł :szok: bo zapytałam o zamiennik - skład ten sam, nazwa tak samo tylko inne pudełeczko:szok:

rozalko gratuluję wizyty.
ehtele- do żelaznych macic możesz należeć najwcześniej pojutrze ;p poczekaj aż się przeterminujesz- nie znasz dnia ani godziny! Oj będę się śmiać jak w weekend wylądujesz w spitalu;-)
bombusiu- bardzo fajna mata- wygląda na mięciutką i taką przytulaśną.

a więc dziewczyny moja intuicja mnie nie zawodzi... odszedł mi w wannie czop, chyba nie cały, bo był to spory kawałek mazi z kuleczką pomarańczową...
zauważyłam to jak wychodziłam z wody...

zielona
dzieki za pocieszenie hahah:-)
Bombusia sliczniutka:)))) ja zjadłam już 2 lody, ale bez okazji...
Pajka ja bym sie nie martwiła... dzieci też maja maści przepisywane ze sterydami.. a sterydy nie działają na cały organizm tylko miejscowo jak smarujesz... brałam 4 lata to wiem..
Marulka widziałam jak krowa leje:-D:-D:-D jacieeee..!! hahaha.. niezła jesteś.. o, masz ten sam zestaw pytań zadawany co ja:baffled: brr...se zawsze myslę jak ktos po raz enty pyta " a w dupe mnie pocałujcie bo już mam Was dość":-D
Rozalka ale wieści z wizyty dobre, postęp jakiś jest:tak::-)

wypiłam juz dziś 1,5 litra mleka.. i troche sprytnego zbysia... wyszłam z wanny, siedze w staniku i marze o zimie...

Bombusia mata super!
Tez mam matę i nie moge się doczekać aż Loluś będzie się nią dziwił i bawił.
Jak przeczytałam post Wuzelka to normalnie mi się łezka w oku zaszkliła ze wzruszenia. Z kazdego słowa bije miłość i szczęście, to macierzyństwo to jest cud normalnie... Ja tez tak już chcę :-D
Otrząsnęłam się trochę z wczorajszego szoku i zaczęłam spisywać, co jeszcze powinnam zrobić przez te 2 tyg, co mi zostały do cc. Lista dłuuuga, a jej robienie tak mnie wyczerpało, że się musiałam położyć. W takim tempie i z taką "energią" to chyba nic nie zrobię :-(
Niby chłodniej, ale ja się czuję jak flak, ani rączka ani nóżką. No nic, poleżę, póki jeszcze mogę :-) I skoczę w all po OSTATNIE zakupy uzupełniające...
Ciamajdka to już coraz bliżej... Spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze.

najpierw muszę wyprac jeszcze torbe i poprasowac wszystko.. biorę się, biore sięęęę bo nie wiem co będzie...

no chyba kogoś porąbało, wodę zakręcili...

Ostatnia edycja:
Marulko sikasz jak krowa,no wyje ze smiechu i pluje na klawiature:-D:-D....już jade na tą Twoją wieś u mnie 35 st. porażka!!!!
koralowa najważniejsze przed porodem, aby psiaka doprowadzić do zdrowia, dobrze,ze o niego tak dbasz:happy2:
Ehtele ja urodziłam Adiego w 40 tyg. i 2 dni i tylko dlatego, ze mama załatwiła położną w szpitalu i sie za mnie wzięli nie miałam żadnych oznak co do zbliżającego sie porodu mimo, ze dawali mi różne leki na skurcze i pewnie bym chodziła jak Stralet zdaje sie 42 tyg.........ale Ty masz 2 termin na 2.08 wiec spoko, czas jest........no i niedługo ta pełnia hi hi:-D
Rozalka gratuluje udanej wizyty
Pajko smaruj te nogi, aby zatrzymać to uczulenie!!!!
Ciamajdko no rany boskie to Ty też już bez koreczka!!!!:szok::szok:prasuj kochana a jakże:-D.torbe pakuj na tip top:tak:
Fiuu jest taka mięciutka i przytulaśna:-D:rofl2:
magdawu ja nawet listy jeszcze nie napisałam wstyd!!!!!! a torba czeka!!!

reklama
Bombusia mata super:) teściu też:) ja też planuję zakup maty, tzn. pewnie siostra lub brat kupią:)

pajkaa... hmmm kurcze, ja mam złe przygody z maścmi na sterydy, jakby było inne wyjście to bym nie brała, no ale skoro wszyscy mówią, że to jest ok dla dzidziusia i twoja alergia się pogłębia to chyba nie masz innego wyjścia...
co do polskich odpowiedników, to często w aptece o nie pytam, nie tylko po to aby było taniej (choć to bardzo ważny powód ;) ) - ale tez po to aby wspierać polskie firmy, a nie dawać zarobić tym amerykańskim, niemieckim itp koncernom... niech się rozwijają nasze firmy a nie jakieś obce!!

koralowa ojj współzczuję tych bóli i problemów ze wstawaniem, ja tak mam czasem, na szczęście niezbyt często.. najważniejsze to się jakoś rozruszać i potem jest git

rozalka gratuluje udanej wizyty:)

ciamajdko no to mnie zszkokowałaś... jak to czop? już a ja mam termin tak blisko ciebie i myślałam, ze jeszcze co najmniej trzy tygodnie spokoju mam, a dopiero potem mogę zacząć myśleć o porodzie:/
no nic.. pakuj tę torbę, pakuj:)

pisałam wam, ze idę jutro na drugie wesele, z tej okazji kupiłam sobie takie klapeczki co by zmienić szpile na nie po oficjalnej części... w sklepie były ok, a w domu mierzę i noga ledwo co wchodzi....:///// grrrrr mój mąż stwierdził, że nie mogę w nich iść i się wkurzyłam......
niby mi noga nie puchnie, tzn niewidocznie... ale jednak jakaś tam minimalna opuchlizna musi być i w tych butach właśnie to widać....
może jeszcze spróbuję je jakoś rozciągnąc, ale jak???? macie jakieś sposoby???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry