Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
Nie poznaje Was kobitki jak jeszcze jedna zmieni avatar to będzie trzeba się na nowo poznawac.....
Tylko można zaaplkiowac sobie rycynkę jak wiadomo, że już wszystko do porodu przygotowane rozwarcie i te sprawy 
za gorąco... większośc dnia spędziłam w ogrodzie tak było tak przyjemnie
popołudniu jeszcze grill a teraz sobie Was czytam. Dzidziuś mi się wypina, albo macica sytawia, od jakiegos czasu nie moge tego rozróżnić, ale chyba macica bo zatrzymuje się to napięcie i tchu mi brak...
:-( Wstawałam już chyba 6 razy, teraz po kolejnym wstaniu stwierdziłam że się nie kładę bo jak siedzę (wygięta do tylu jak cholera) to mi lepiej. Poczekam aż M skończy pracę i do tego czasu może trochę mi przejdzie i wtedy się z nim położę. A najlepiej jak bym się nauczyła spać na siedząco... a już tak zupełnie dobrze by było gdybym zaczęła rodzić, teraz to już M mógłby wyjść z roboty w razie czego... A to sobie pomarudziłam, ide teraz zrobić herbatę i może coś w tv będzie... chociaż wątpliwe.
:-
Ja właśnie staram się uśpić moją marudę ale ta raczej nie jest chętna do współpracy:-) No cóż, spała ładnie w nocy więc czego tu oczekiwać

Boże jaka ja biała jestem
Tak zawsze na wakacjach buszowałam po jakiś jeziorkach itd a w tym roku z wiadomych powodów nie byłam nigdzie, a nie chcę się smażyć w solarium... Bu:-(Dziewczyny poki mam chwilke.
05.08. o 21:50 urodzila się Pola, 56 cm i waga 3250. Urodziłam w ciągu 2:15 minut. Troche nietypowo bo byłam już szykowana do cesarki na stole operacyjnym bo pomimo pełnego rozwarcia mała sie nie obniżała ile trzeba a bardzo spadało jej tętno w skurczach nawet do 50. Ale przed samym znieczuleniem położna jeszcze sprawdizła i okazalo sie że moze sie uda i tym sposobem urodziłam na stole operacyjnym.
Spędziłyśmy tydzień w szpitalu bo mała brała antybiotyki bo miala podwyższone leukocyty i szukali przyczyny. W sumie nie znależlijakas infekcja.
Buziaki dla was