Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gorzka_Słodka_Czekolada może sie przejadła,moja tak ma czasem,łakomczuch jeden.
Pochwal sie zakupami,a szczególnie karuzelka.
Co za koszmar,jak to ona nie wie.Prawdziwe plesniawki od razu widac.(jak sie zetrze troszke,to pod spodem taka zaogniona,czerwona skórka i dziecko to boli).Ten nalot w buzce możesz pędzlowac Cebionem,jest bezpieczny,bo to wit. C,a grzybki nie lubia kwasnego i powinno zejśc.a i jeszcze mi połozna mówila,że jak końcówka jezyka jest bez nalotu,to sie nie martwic,ten nalot sam zniknie.no chyba,że zauwazysz,że nalot jest tez na wargaćh,czy policzkach od srodka,to jednak warto te nystatyne zastosowac,żeby sie nie rozprzestrzenialo po całej buzce(i nie daj boze na struny głosowe w skrajnych przypadkach)
Ehtele ja daje na gazik i zdzieram z języczka te niby pleśniawkiPajeczko a jak podajesz ten Aphtin? Polecam kropelkę na smoczka - albo na sutka, żeby sobie to possał i rozprowadził po całej buzi
a my dziś na rehabilitaję znowu jedziemy...ciekawe czy Olek będzie tak spokojny jak ostatnioTeraz śpi...potem cyc odbijanie i w drogę...a popołudniem też idę na zakupy bo coś na chrzciny muszę kupić żeby jak człowiek wyglądać hihih ale to z mężem i dzieckiem..odwiedzę H&M i orsay..może coś znajdę...wiadomo to nie to samo bo spieszyć się będę ale cóż...
Pajko u nas wazą połozne i wpisują w ksiażeczkę zdrowia.Marulka on własnie nic nie daje znac zeby go cos bolało.I ma łwasnie taki nalot. Ja nie wiem jak wyglądają pleśniawki wiec trudno mi określic.
Mam do Was pytanie czy na wizytach pediatrzy wazą wasze dzieci?? bo moja nie i nawet nie wiem czy na piersi przybiera. Ide bo maruda sie obudziła![]()