reklama

Sierpień 2010

Martuska zależy jaką masz butelkę, bo tu dziewczyny się skarżyły że maluchy po jedzeniu butli im nie łapały piersi. Ja mam TT i jest super, mała w ogóle nie odczuwa różnicy, czasami daje butlę i ssie pierś bez zmian. u mnie tez jest ten osad.

Aventa, bo dali mi 4 butle za free na szkole rodzenia wraz ze smokami wiec juz nie kupowalismy. niby piła z niej całą dobe na neonatologii i kilka razy jeszcze w szpitalu i bylo ok. mam nadzieje ze tak zostanie :))

reklama
u mnie tez dobra. ja pije wode, ale duzo - ok. 2 litrow dziennie co najmniej, a do tego zwykle dochodza jakies 2 herbatki na cieplo, wiec razem 2,5 litra min. zdarza sie mi wypic piwo bezalkoholowe. jem wszystko z wyjatkiem tego co niedozwolone wlasciwie, nic specjalnego.

Bombusiu moja dzis tez jakis dzien leniucha ma i spi hehe:D a co do kawy to nie pije bo nie lubie:) ale cappucino bym sie napiła mam w szafce moje ulubione orzechowe.. ale boje sie.. myslisz ze nie zaszkodzi? ja panikara jestem hehe:P

Ja piłam juz cappucino i ok, ale ja to juz duuuzo rzeczy jadam i pije (oprócz rozdymających i cytrusów) i mały nie ryczy na brzuszek, bąki są i kooopy tez:)))).........wysypki nigdy nie miał zadnej:)

GSC-Mi kumpela robi chodzilam do fryzjerskiej 1,5 roku wiec duzo znajomych fryzjerek mam
wlosy zakupilam sama na allegro 1 pasemko 1.25zl i mi tak wyszlo 85 . A u fryzjera to tak
ok 400-500zl. Zalezy jaka metoda ja mam na mikroringi wiec trzymaja sie dobrze .
Pielegnacja to jak normalne swoje wlosy nawet farbuje normalnie.

Niuunia- Tak u nas bardzo czesto czkawka:)

Natka ja nic nie pije pobudzajacego poprostu przez sciaganie stymuluje mi sie i
produkcja sie zwieksza

reklama
no to ja też chyba musze bardziej się skupić na piciu wody a nie tych innych rzeczy , choć mam już dość wody al to doleje troche soczku malinowego własnej produkcju i będzie już inaczej

GSC ja na twoim miejscu to z tym cappucino to chyba bym do rana poczekała , jakoś mam taka zasade że na wieczór nie wcinam nigdy nic nowego przede wszystkim żeby noc spokojnie przespać no i obserwować małego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry